Patarimai besikraustantiems į kitus namus

Kraustymasis į naują būstą - tai labai sudėtingas procesas. Kiekvienas žmogus, pradedantis gyventi naujuose namuose supranta, kad norint sklandžiai ir taisyklingai persikraustyti reikia skirti šiam procesui daug laiko bei pastangų.

Tinkamai surūšiuoti, supakuoti ir pervežti daiktus nėra taip paprasta, kaip gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio. Kraustymasis į naują gyvenvietę ne tik atima daug jėgų, bet ir sukelia daug streso, kadangi tiek mums, tiek visai šeimai nėra lengva pradėti naują gyvenimo etapą. Vaikams tenka keisti mokyklą ir apleisti draugus, o tuo tarpu suaugusiems dažnai tenka rasti ir prisitaikyti prie naujo darbo. Jei ketinate persikelti į naujus namus, tai ko gero suprantate, kad persikraustymo procesas turi įvykti kuo atidžiau ir sklandžiau. Tačiau kokiais patarimais turėtų vadovautis žmogus, norintis užtikrinti didžiausią šio proceso sėkmę?

Ankstyvus planavimas – tai raktas į sėkmingą persikraustymą. Kadangi prieš persikeliant į naują būstą reikia išspręsti daugybę iškylančių sunkumų su daiktų pervežimu ar naujo būsto ieškojimu ir įsigijimu, pasistenkite šiems darbams skirti kuo daugiau laiko. Jei viską pradėsite daryti iš anksto, tai ne tik sklandžiai įvykdysite visas užduotis, bet ir rasite geriausias būsto bei pervežimo paslaugų kainas.

Kadangi kraustymasis yra gan ilgas procesas, jokiais būdais nepalikite darbų paskutinei dienai. Pasistenkite susipakuoti daiktus maždaug savaitę prieš išvykstant. Šitaip turėsite marias laiko atidžiai peržvelgti savo turtą, turėsite laiko rasti ir nepamiršti svarbiausių daiktų bei užtikrinsite saugų jų pervežimą. Viską padarius iš anksto, jums nereikės skubėti ir panikuoti. Jei kraustymosi atstumas yra nemažas, galbūt kraustotės į kitą miestą ar net šalį, surūšiuokite daiktus pagal svarbą ir pasiimkite su savimi tik pačius svarbiausius.

Jei nenorite prarasti savo daiktų, tačiau niekaip nerandate jiems vietos, daiktų sandėliavimo įmonė BOX INN užtikrins saugų turto saugojimą bei padės sklandžiai persikraustyti į naujus namus. BOX INN siūlo įvairaus dydžio sandėliukų nuomos paslaugą, kuriuose jūsų turtas bus saugomas ir stebimas vaizdo kameromis.

Kai pradėsite pakuoti daiktus, nepamirškite, kad ne visiems daiktams tinka ta pati pakavimo medžiaga. Pakuojant asmeninius daiktus, knygas, paprastus indus galite laikyti dėžėse, tačiau jei turite trapių, brangių, stiklinių daiktų, pasistenkite juos apsaugoti apsaugine medžiaga ar bent jau įvynioti į popierių. Transportuojant baldus jiems dažnai padaroma didelė žala. Jei norite juos apsaugoti nuo įbrėžimų, kruopščiai apvyniokite juos apsaugine plėvele. Drabužiai, patalynė ar pagalvės dažniausiai pervežamos maišuose. Pirmiausia pasirūpinkite svarbiausiais dokumentais bei įvairiausiais turtais ar papuošalais. Šiuos daiktus visada turėkite ir laikyti su savimi. Tada imkite rečiausiai naudojamus daiktus, didelius stambius baldus, kol galiausiai prieisite prie kasdien naudojamų daiktų. Kadangi šis pakavimo procesas trunka ilgiau nei dieną, pasilikę svarbiausius daiktus pabaigai galėsite jais naudotis iki pat išvykimo.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų