Spausdinti šį puslapį

Suknelės apvalesnių formų moterims: TOP patarimai, kurie padės rasti tai, kas Jums tinka

Visos moterys yra gražios ir tikrai visos gali taip atrodyti. Paprasčiausiai labai svarbu mokėti tinkamai rengtis, kadangi per drabužius galima labai sėkmingai paslėpti trūkumus ir tuo pačiu paryškinti privalumus. Ir jokio skirtumo, kokia yra Jūsų figūra, tikime, kad galite žengti šaligatviu tarsi raudonu kilimu.

Paspaudus šią nuorodą https://www.miestomada.lt/22-sukneles Jums bus pasiūlytą daug labai gražių suknelių tiek kiekvienai dienai, tiek šventėms. O mes dalinamės patirtimi, patarimais, kurie padės pagreitinti paieškas ir džiaugtis nuostabaus grožio suknele net ir tokiu atveju, jeigu Jūsų figūra yra iš apvalesnių.

Paryškinkite tai, ką turite geriausio

Apvalesnių formų moterys dažniausiai turi labai gražią krūtinę ir tuo pačiu užpakaliuką, kuris tikrai yra vertas kitų akių. Žinoma, svarbiausia, kad jūs jaustumėtės gerai, tad jeigu nebijote parodyti savo privalumų - būtinai tai ir padarykite. Rinkitės tokias sukneles, kurios turi didesnę iškirptę, tačiau nepamirškite, kad tarp skoningo seksualumo ir tuo pačiu vulgarumo yra mažas žingsnis, tad ta iškirptė neturi būti labai didelė. Arba jeigu iškirptė nėra maža - tokiu atveju suknelė turi būt ilga, kad nesimatytų kojos. Visur labai svarbus saikas. Ypač ten, kur norime parodyti savo kūną.

Spalvų magija

Visi puikiai žino, kad juoda spalva lieknina, tačiau tikrai ne visi išmano apie spalvas, kurios vizualiai padidins Jūsų kūno linijas. Dažniausiai didina ir šviesina šviesesni atspalviai. Žinoma, tai nereiškia, kad negalima rinktis pastelinių suknelių. Rinkitės būtinai, tik tokių spalvų suknutės turi būti derinamos su įvairiais akcentais, kurie padeda sumažinti ir sutvarkyti proporcijas.  Taip pat vizualiai kiek didina ir moterų mėgsta balta spalva, tad geriausia rinktis ne viena baltas, tačiau baltas ir kitos spalvos sukneles. Pavyzdžiui, apvalesnių formų moterims puikiai tiks vertikalių raštų suknelės.

Ilgio pasirinkimas

Kalbant apie ilgį reikia nepamiršti anksčiau minėtų seksualumo vertinimo kriterijų. Jeigu suknelės viršus labai atviras - tokiu atveju geriausia rinktis ilgesnes sukneles. Ir tuo tarpu kai ji labai uždara - puikus pasirinkimas yra trumpesnės. Tačiau kadangi apvalesnių formų moterų kojos taip pat gana apvalios - siūlome rinktis sukneles, kurios yra kelių ilgio ir žemesnės. Tokiu atveju sėkmingai paryškinsite savo kūno linijas.

Akcentai, kurių reikia nepamiršti

  • Jeigu norite, kad Jūsų liemuo atrodytų laibesnis - tokiu atveju labai puikiai tiks mini dirželis.
  • Jeigu norite vizualiai paslėpti savo pilvuką - tokiu atveju siūlome rinktis masyvesnes, didesnes rankines.
  • Norinčioms vizualiai ilgesnių kojų, kurios gražiau atrodo prie trumpų suknelių - labai pasitarnauja ilgi kaklo pakabukai bei aukštakulniai.

Nepriklausomai nuo to, kokia yra Jūsų figūra - ne tik švenčių metu, tačiau ir kiekvieną dieną galite atrodyti tobulai. Tik reikia skirti sau šiek tiek dėmesio ir palepinti skoninga suknele, kuria vertingiausia pirkti internete. Nepermokėkite, tačiau raskite drabužį, kuris Jums kiekvienai dienai suteiks daugiau pasitikėjimo savimi.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)