Spausdinti šį puslapį

Pūkų paltas – šiltas ir madingas

Pūkinė striukė yra toks patogus ir universalus rūbas, kad ieškant naujo palto šiam rudens-žiemos sezonui gali kilti noras pasižvalgyti madingesnio viršutinio rūbo. Galbūt nustebsite, tačiau pūkų paltai, vadinami parka, šiemet minimi visuose mados tendencijų apžvalgose. Pripažinimą pelnę dizaineriai pademonstravo, kad šis rūbas yra vertas ne tik vietos jūsų spintoje, bet ir ant madų savaičių podiumų. Pagaliau sulaukėme laiko, kai sušalti nebėra madinga!

Rūbai su pūkiniu užpildu puikiai sulaiko šilumą ir užtikrina komforto jausmą. Svarbus pūkinių paltų privalumas yra tai, kad jie yra lengvi. Net ir ilgas paltas neapsunkins ir nevaržys judesių. Darganotu oru ir taip pakanka diskomforto jausmo, todėl verčiau nesukurti sau papildomų nepatogumų.

Jei norite įsigyti tikrai praktišką ir puikiai atrodančią pūkinę striukę, NEW MOOD stilistai primena į kokius dalykus verta atkreipti dėmesį. Verta rinktis striukę ar paltą, kurio išorinė medžiaga nepraleidžia vėjo ir yra atspari drėgmei. Tikriausiai nereikia minėti, kodėl toks lauko rūbas bus praktiškesnis mūsų klimato juostoje. Aukštos kokybės rūbuose pūkai būna įsiūti specialiuose nepralaidaus audinio maišeliuose. Toks pūkų užpildas atliks savo šildymo funkciją nesukeldamas jokių nepatogumų. Pūkai liks ten kur jie turi būti, nelįsdami į striukės paviršių. Striukes su tokiais specialiais pūkų maišeliais yra paprasčiau prižiūrėti, nes skalbiant pūkai liks ten kur turi būti ir nesulips į gumulus.

Ne mažiau svarbi ir striukės estetinė pusė. Šiemet ant parduotuvių pakabų rasite itin platų bei įvairų pasirinkimą – nuo kuklių, klasikinio kirpimo juodos spalvos striukių iki ekstravagantiškų neono spalvomis šviečiančių ilgų pūkinių paltų. Tereikia apsispręsti kurios stiliais detalės yra svarbios jums.

Šį rudens-žiemos sezoną vėl į madą grįžta oversized rūbų modeliai. Tokio fasono pūkinė striukė yra nepaprastai patogi ir praktiška – ji puikiai guls tiek ant dalykiško kostiumėlio, tiek ant storo megztinio. Madingo silueto striukė leis jaustis užtikrintai, neaukojant nė kruopelės komforto. Tiesa, šis oversized siluetas paprastai mažiau tinka apvalesnių formų moterims. Šiemet mados tendencijų apžvalgose minima ir daug kitų detalių, galinčių pūkinei striukei suteikti išskirtinio charakterio.

Jai ieškote šilto, praktiško, tačiau efektingo palto, pataikysite tiesiai į dešimtuką įsigiję ryškių spalvų ilgą pūkinį paltą. Dabar „ant bangos“ 9-asis dešimtmetis ir tuo metu buvusios populiarios ryškios neoninės spalvos. Ryškiai geltona ar žalia pūkinė striukė tikrai neleis likti nepastebėtai rudenėjančiame ir vis pilkėjančiame mieste. Jei toks ryškumas bei garantuotas praeivių dėmesys pernelyg vargintų, pakaks nedidelių ryškiaspalvių akcentų.

Be abejo, madingai gali atrodyti ir klasikiniam stiliui pirmenybę teikiančios moterys. Šį sezoną triumfuoja violetinė spalva ir visi jos atspalviai – nuo švelnių lelijų tonų iki sodriai violetinės. Tai puikus pasirinkimas, jei ieškote subtilesnio striukės modelio, kuris nešviestų iš toli, tačiau taip pat nebūtų nuobodus. Mados apžvalgininkai turi puikių pasiūlymų ir praktiškumui pirmenybę teikiančioms moterims. Kamufliažiniai raštai ir chaki spalva yra puiki alternatyva juodai ar pilkai spalvai, jei ieškote subtilios, tačiau nenuobodžios pūkų striukės.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)