Renkamės virtuvines kėdes: kam teikti pirmenybę?

Labai dažnai galima išgirsti sakant, kad virtuvė yra pati jaukiausia namų vieta. Vistik, ji šio vardo bus verta tik tuo atveju, jei kiekvienas elementas puikiai pateisins šeimininkų lūkesčius. Ne išimtis ir kėdės – juk labai tikėtina, kad sėdėdami būtent ant šio baldo, praleisite ne vieną valandą. Taigi, belieka tik daryti išvadą, kad virtuvinių kėdžių pasirinkimui turi būti skiriamas ypatingas dėmesys. Jei vertintume pardavimų statistiką, pastebėtume, kad dažniausiai perkamos metalinės arba medinės virtuvinės kėdės. Kuomet verta rinktis pagamintas iš medienos, o kuomet – iš metalo? Turime keletą svarbių įžvalgų.

Medinės kėdės iš tiesų turi labai daug puikių savybių. Visų pirma, reikia akcentuoti, kad tokios kėdės yra geras pasirinkimas tuo atveju, jei jūsų virtuvėje gausu medinių baldų ir jūs mėgstate šią žaliavą. Dar svarbu akcentuoti ir tai, jog medinės kėdės puikiai tiks kiekvienam, kuris vertina natūralumą, ekologiškumą, siekia, kad jo namuose būtų kuo daugiau sveikatai palangių medžiagų. Ne paslaptis ir tai, kad medis yra viena iš tų žaliavų, kurią galima apdirbti įvairiais metodais, todėl medinės kėdės paprastai būna ypač patrauklios, gausiai dekoruotis įvairiais elementais ir t.t. Be to, nereikia pamiršti, kad būtent medis visada asocijuojasi su šiluma ir jaukumu, tai ypač svarbu kuriant namus.

Vistik, metalinės kėdės taip pat turi žavingų privalumų. Vienas iš jų – ilgas tarnavimo laikas: užtikrinus tinkamą priežiūrą, galima tikėtis, kad baldas jums tarnaus net 40 – 50 metų. Be to, metalinės kėdės paprastai atrodo ypač elegantiškai, kuria prabangos bei grakštumo įspūdį. Beje, lyginant su medinėmis kėdėmis, metalinės kėdės paprastai reikalauja kur kas mažiau priežiūros: jei medines kėdes reikia dažniausiai reikia lakuoti arba dažyti, tai metalinėms kėdėms šie procesai tiesiog nereikalingi. Kita vertus, vieną trūkumų įžvelgti taip pat galima: jei medinės kėdės namams suteikia jaukumo bei šilumos, tai metalinės kėdės yra atvirkštinį rezultatą galintis suteikti baldas: namai atrodys mažiau jaukūs.

Kaip matyti, tiek medinės, tiek metalinės kėdės gali būti puikus pasirinkimas, tereikia tiksliai identifikuoti savo lūkesčius. Skaityti toliau, jei norite pamatyti, kaip atrodo medinės ir metalinės kėdės, kurios, galbūt, galėtų atsidurti ir jūsų namų virtuvėje. Beje, svarbu paminėti ir tai, kad virtuvinės kėdės yra pirkinys, kuris bus skirtas tikrai ne vieneriems metams, todėl tikrai nereikėtų rinktis ypač mažo biudžeto.

Na, o norintiems virtuvę paversti pačia jaukiausia namų vieta, taip pat nereikėtų pamiršti ir dar vieno dalyko: reikalingos ne tik kokybiškos, patrauklios, patogios, jūsų lūkesčius tobulai atitinkančios kėdės, bet ir kiti baldai. Taigi, jei domina stilingi bei patrauklūs baldai, nusivilti tikrai neteks užsukus į https://pigu.lt/lt/baldai-ir-namu-interjeras/virtuves-baldai/.

Na, o pabaigai – bene pats svarbiausias patarimas: prieš įsigydami naujus baldus, būtinai pasitarkite su šeima. Juk namų grožis prasideda nuo laimingos šeimos.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų