Nevaisingumo gydymas Vilniuje - veiksminga pagalba

Šiuolaikinis pasaulis didelę reikšmę skiria natūralumui, kuris tampa vienu iš svarbiausių kriterijų daugybėje sričių. Ne išimtis ir medicina. Nevaisingumo gydymas Vilniuje, pasitelkiant natūralias priemones, sparčiai populiarėja ne tik dėl savo natūralumo, bet ir dėl veiksmingumo, sėkmingai pasiekto galutinio rezultato.

Pasidomėjome, koks šiuo metu yra nevaisingumo gydymas Vilniuje ir atradę gerais atsiliepimais vertinamą Natūralaus vaisingumo kliniką, įkurtą profesionalaus gydytojo Mariaus Marcinkevičiaus, į nevaisingumo gydymą pažvelgėme iš arčiau.

Pasak gydytojo M. Marcinkevičiaus, jo įkurtos natūralaus vaisingumo klinikos tikslas – padėti poroms sėkmingai pastoti natūraliu būdu arba padidinti pagalbinio apvaisinimo procedūrų sėkmės tikimybę. Kiekvienu atveju taikomas individualus gydymo metodas. Pavyzdžiui, siekiant padidinti pagalbinio apvaisinimo metodų sėkmės tikimybę, taikoma In vitro fertilizacija (IVF apvaisinimas mėgintuvėlyje, kurio metu vaistais kiaušialąstės skatinamos subręsti, sukeliama ovuliacija, o tuomet kiaušialąstės, pasitelkus specialią adatą, išsiurbiamos iš folikulų, dedamos į specialų mėgintuvėlį, sulašinama paruošta sperma ir visas mėgintuvėlis tam tikrą laiką laikomas specialiame inkubatoriuje); mikroinseminacija (intracitoplazminė spermatozoido injekcija, kurios metu spermatozoidas, pasitelkus mikroskopą, įvedamas į kiaušialąstę) ar intrauterinės inseminacijos procedūros (greita ir paprasta ambulatorinė procedūra, kurią atlikti gali profesionalus savo srities specialistas).

Vis dėlto Vaisingumo klinika Vilniuje, įkurta M. Marcinkevičiaus, labiausiai garsėja dėl natūralaus kinų medicinos metodo taikymu, gydant nevaisingumą. Čia gali būti pasiūlyta fitoterapija (gydymas vaiztažolėmis), moksoterapija (šildymas moksa), rekomenduojama suderinti mitybos racioną ar dalyvauti akupunktūros seansuose. Kiekvienas iš minėtų metodų yra savaip vertingas, todėl juos verta pristatyti išsamiau.

Fitorerapija – viena iš tradicinės kinų medicinos sudedamųjų dalių, pagrįsta tam tikrų vaistažolių savybėmis. Šis gydymo metodas taikomas tuomet, kai gydomi įvairūs nevaisingumo sutrikimai, skausmai, funkciniai disbalansai, šalinamos imuninės sistemos problemos bei degeneraciniai sutrikimai. Kadangi tradicinės kinų medicinos filosofijos esmė – žvelgti į žmogaus organizmą kaip į bendrą visumą, tai vienu metu gali būti gydomos net kelios ligos ar tarpusavyje susiję sutrikimai ir tam pasitelkiami keli gydymo būdai, iš kurių vienas gali būti fitoterapija.

Moksoterapija – procedūra, kurios metu biologiškai aktyvūs kūno taškai yra šildomi išdžiovintais ir susmulkintais standžialapio kietčio cigarais (moksa). Tai efektyviausia gydant ginekologinius sutrikimus, nereguliarias mėnesines bei nevaisingumą.

O akupunktūra – populiariausias natūralaus gydymo metodas. Vaisingumo klinika Vilniuje taiko biologiškai aktyvių kūno taškų stimuliaciją, siekdama veiksmingo rezultato. Būtent šis natūralus kinų medicinos metodas naudingas dėl daugelio priežasčių: suaktyvina kraujotaką, skysčių bei energijos cirkuliaciją organizme, didina organizmo aprūpinimą deguonimi, maisto medžiagomis bei suderina endokrininę ir nervų sistemas, stiprina imuninės sistemos veiklą. Tačiau svarbiausia – padeda įveikti nevaisingumo problemas.

Tad nevaisingumo gydymas Vilniuje gali būti taikomas pasirinkus kiekvienam atvejui tinkamiausią metodą. M. Marcinkevičiaus įkurta Vaisingumo klinika Vilniuje išsiskiria kokybiškomis paslaugomis kiekvienam klientui, dėmesingumu ir pagarba savo pacientams, saugiomis ir veiksmingomis procedūromis bei naudojama modernia įranga ir profesionaliomis gydymo priemonėmis. Su tokiomis klinikos vertybėmis pageidaujamas rezultatas bus pasiektas dar greičiau!

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų