Ką daryti, kad prieškambaris atrodytų didesnis?

Prieškambaris – pirmas kambarys įėjus į namus ir paskutinis išeinant. Kartais namuose, ypatingai butuose, prieškambariui vietos tikrai pagailėta – net ir vienam žmogui rengtis bei autis batus yra nepatogu. Nors ir skamba juokingai, bet ar kada nors bandėte atlikti prieškambario pokyčius taip, kad jis atrodytų erdvesnis? Atitinkami prieškambario baldai ir keletas dizaino detalių tikrai panaikins klaustrofobijos jausmą.

Šviesios spalvos

Sakoma, kad juoda spalva lieknina ir balti automobiliai atrodo didesni – kaip ir kambariai. Todėl reikėtų pradėti nuo prieškambario spalvų pasirinkimo. Kokios spalvos yra jūsų prieškambario baldai, sienos, grindys? Jeigu yra galimybė, leiskite dominuoti šviesioms spalvoms ir, jeigu grindys yra tamsios, pabandykite padengti šviesų kilimą.

Jeigu yra galimybė – susiekite grindų ir sienų spalvas bei ornamentus. Tokiu atveju, sunkiau pastebėti kambario formą, kas ir išduoda jo dydi. Ir nebijokite išbandyti juostinių ornamentų, nes išilgai kambario einančios juostos sudarys optinę iliuziją, lyg kambarys būtų didesnis.

Veidrodžiai

Prieškambaryje visada rengiamės ir nusirengiame, todėl veidrodis ten labai patogus. Vis dėlto, jis ne tik patogus, bet ir puiki dizaino dalis siekiant didesnio kambario. Turbūt ne kartą esate girdėję, kad veidrodis „padidina kambarį“ – atrodo, kad žiūrint į veidrodį atsiveria dar vienas kambarys. Pasinaudokite šia idėja ir pagalvokite, kurioje prieškambario vietoje veidrodis tiktų labiausiai.

Daugiau šviesų

Jau kalbėjome apie šviesias kambario spalvas. Šviesios sienos puikiai atspindi šviesą, todėl kambarys ir atrodo erdvesnis. Tačiau tam reikia iš tinkamos šviesos. Šiuo atveju, pats geriausias variantas yra natūrali, iš lango sklindanti, šviesa. Kuo didesnis prieškambario langas, tuo geriau. Vis dėlto, ne kiekvienas prieškambaris turi sieną, kuri yra bendra su lauko siena. Tokiu atveju reikia sukurti apšvietimą.

Nenaudokite prieškambaryje tik vieno šviestuvo – tam puikiai tinka keletas LED šviestuvų arba bet koks apšvietimas, kuris būtų paskirstytas lubose.

Svarbiausia – tvarka

Galbūt reikėjo pradėti nuo paprasčiausio dalyko – tvarkos. Stenkitės prieškambaryje laikyti kuo mažiau daiktų, o avalynei naudoti spintelę. Prieškambario baldai turėtų būti tik baziniai ir nieko daugiau. Siūlome apsilankyti internetinėje svetainėje www.senukai.lt ir pamatyti, kokie kokybiški ir pigūs baldai bei įvairios prieškambario dekoracijos siūlomos šiandien!

 

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

0 # qejnice 2019-12-16 07:18
Amoxicillin: http://mewkid.net/where-is-xena/ Amoxicillin pfc.zrsb.ukzinios.lt.qor.zt http://mewkid.net/where-is-xena/
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų