Nebrangus transportas ekskursijoms ir vestuvėms

Tikriausiai tai nėra kažkas, apie ką dažnai susimąstote, tačiau mikroautobusai yra labai nuvertinama transporto priemonė. Kodėl? Ogi dėl savo universalumo. Mikroautobusas nėra tik tarp kaimo ir miesto tranzuojantis automobilio ir autobuso mišinys. Dauguma transporto priemones nuomojančių įmonių klientams entuziastingai siūlo ir mikroautobusus: darbo išvykoms, pažintinėms ekskursijoms, vestuvėms, renginiams, vietinėms ir tarptautinėms kelionėms.

Kada mikroautobusas laikomas finansiškai protingu ir patogiu pasirinkimu? Kai keleivių skaičius mažesnis nei 50. Pasvarstykite, ar geriau važiuoti keliais skirtingais automobiliais ar rinktis ne tik patogesnį, bet ir pigesnį variantą – mikroautobusą. Kelionė kartu su artimaisiais, draugais ar kolegom iškart taps smagesnė, nes smagioji kelionės dalis prasidės ne pasiekus išvykos tikslą, o dar važiuojant.

Mikroautobusu patogu keliauti ne tik Lietuvoje, bet ir Europoje. Šiuolaikiniai nuomojami autobusiukai yra pritaikyti keleivių komfortui, jie erdvūs ir pilni įvairiausių patogumų. Tai ne tik oro kondicionieriai, elektros lizdai, bet ir didelės bagažinės bei panoraminiai langai, kurie leis pilnai pasimėgauti gamta, miestais, panoramomis, stebėti besileidžiančią saulę ar kylantį mėnulį.

Dar pora dėmesio vertų pastebėjimų yra mikroautobusų manevringumas ir mažesni greičio apribojimai kai kuriuose keliuose (lyginant su įprastu, 50 vietų autobusu). Šia transporto priemone kelionės tikslą pasieksite greičiau, o šalia šio privalumo dar ir sutaupysite.

Belieka susirasti įmonę užsiimančia mikroautobusų nuoma ir leistis į kelią kartu su bičiuliais.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų