Spausdinti šį puslapį

Kaip sukurti svetainę nemokamai ?

Sveiki, daug žmonių kreipiasi į kompiuterių įmones, kad sukurtų interneto svetaines už šimtus eurų net nepagalvoję, kaip lengva būtų tai padaryti jiems patiems.

Žinoma, jei reikalinga sudėtinga svetainė, tuomet gali prireikti specialistų pagalbos, tačiau jei viskas, ko reikia, yra paprasta reprezentacinė svetainė, tuomet galite sutaupyti krūvą pinigų, jei darbus atliksite patys. Pats populiariausias svetainių kūrimo įrankis vadinasi „Wordpress“, be dvejonių jį rekomenduočiau interneto svetainei kurti, nes naudojantis juo galima parsisiųsti įvairių priedų (įskiepių), pvz., e. parduotuvę „WooCommerce“. Geriausia dalis – viskas nemokamai. Kaip paleisti „Wordpress“ ? Tiesiog įrašykite į „Google“ „Kaip instaliuoti Wordpress“ ir rasite daug informacijos, o jei pasirenkate gerą serverį, pvz., Siteground (daugiau informacijos apie serverius Superseo.lt svetainėje, meniu spauskite „Greičiausias serveris“), tai visa instaliacija užtruks sekundes ir Jums tereikės pasirinkti dizainą iš pateiktų šablonų. Nereikės net duomenų bazės patiems sukurti. Tiesa, norint gražesnio dizaino Jums reikės nusipirkti šabloną, kuris gali kainuoti apie 80 eurų, arba samdyti „Wordpress“ dizainerį, tačiau galima išsiversti ir su pradiniais nemokamais šablonais. Kam mokėti pinigus, jei viskas taip lengva, jei reikės atlikti ką nors sudėtingiau, daug „Wordpress“ ekspertų galite rasti Skelbiu.lt, Paslaugos.lt arba įvedę į „Google“ „Wordpressׅ“ programuotojas“. Sėkmės!

Erikas Butkus

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)