Desertai šventėms ir susibūrimams: kaip neprašauti pro šalį?

Saldumynai Saldumynai

Kas gi daugiau nei skanėstai gali paversti šventę tikrų tikriausiu džiaugsmu visiems svečiams? Desertų pasirinkimas – platus kaip vandenynas, juos galima pritaikyti skirtingoms progoms, skanėstai gali ne tik atspindėti šventės dvasią, bet ir patys ją sukurti. To priežastimi galima laikyti neišsemiamą konditerių kūrybiškumą ir meistriškus sugebėjimus desertą paversti tikru meno kūriniu.

Žinoma, skanėstų pasirinkimas priklausys nuo šventės pobūdžio – vieni pobūviai tiesiog šaukiasi tortų ir pyragų, o kituose geriau rinktis lengvus, neįpareigojančius vieno kąsnio desertus. Galima drąsiai sakyti, kad proginiai tortai puikiai tiks dideliems susibūrimams, tokiems kaip vestuvės ar jubiliejai. Šiltoms vasaros dienoms galima rinktis ledų desertus ir svečius vaišinti dideliu gardžiu ledų tortu.

Spurgos, keksiukai, eklerai, kanelės bei kitos saldžios užkandėlės džiugins krikštynose, konferencijose, mažesnės apimties susibūrimuose ir šventėse. Pasirinkimų galimybės neišsemiamos, skanėstai gali būti vegetariški ir veganiški, savyje turėti mažiau cukraus bei visaip kitaip patenkinti svečių poreikius. Išsiaiškinę svečių norus, galėsite nepergyventi dėl to, kad ką nors nuvilsite savo pasirinkimu.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų