Kia Sportage: drąsaus visureigio stilius

Tai modelis, mėgstantiems sportinio automobilio dizainą. „Kia Sportage“ padaro įspūdį iš pat pirmo žvilgsnio – griežtas šono profilis, dinamiškas ir sportiškas priekis su šiam prekės ženklui jau pažįstamomis grotelėmis ir chromuotais langų apvadais. Aukštai išdėstyti, stulbinantys priekiniai automobilio žibintai, griežtos galinės linijos, aptakus korpusas – tikriausiai jau supratote, kad „Kia Sportage“ dizainas verčia stabtelėti ir grožėtis.

Salonas abejingų taip pat nepalieka, nes viskas sutelkta pačiam geriausiam vairuotojo patyrimui ir važiavimo malonumui. Įsėdus į automobilį iš karto jaučiamas ypatingas gamintojų dėmesys salono patogumui – švelnios medžiagos, skoningas, neblaškantis ir akiai malonus interjeras, tobulas priekinio skydelio detalių išdėstymas. Viskas, nuo variklio iki bagažinės, yra sutelkta į vairuotoją.

Išmaniosios technologijos taip pat yra neatsiejama naujųjų „Kia“ automobilių dalis. Belaidis išmaniųjų telefonų įkroviklis, aukštos kokybės „JBL“ garso sistema leis mėgautis kiekviena kelione.

Kaip ir kiti šių gamintojų automobiliai, Kia Sportage stebina saugumo užtikrinimo sistemomis: automatinis avarinis stabdymas, „aklosios zonos“ aptikimo sistema, adaptyvi greičio palaikymo sistema, greičio ribojimo informacija, nuovargio aptikimo sistema, tolimųjų šviesų pagalbinė sistema. Klysti ar pamiršti yra žmogiška, tačiau žmogiškų klaidų nedaro automatinės sistemos – būtent todėl investavimas į inovatyvias technologijas siekiant užtikrinti vairuotojų ir keleivių saugumą „Kia“ gamintojams yra savaime suprantamas procesas.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų