Spausdinti šį puslapį

Madingiausi 2019 metų moteriški batai

Nesvarbu, ar einate į darbą, ar į naktinį klubą, stilinga avalynė pagyvins jūsų išvaizdą ir suteiks unikalų įvaizdį kiekvienam drabužių deriniui. Šiomis dienomis egzistuoja tiek skirtingų stiliaus batų, kad jų įvairovėje galima lengvai pasiklysti. Gražių batų tikrai niekada nebus per daug, tad paruošėme madingiausių 2019 metų batų apžvalgą tam, kad jums būtų kuo paprasčiau pasirinkti tinkamiausią porą sau.

  1. Auliniai batai

Avėdami stilingus, kokybiškus aulinius batus žiemą tikrai neprašausite – parodysite visiems, ką iš tikrųjų reiškia nenublankstantis stilius žiemą. Nesvarbu, ar šliaužiosite per balas ir purvynus, ar vaikščiojate švariausiomis miesto gatvėmis, šie griežto dizaino madingi batai puikiai papildys bet kokią aprangą.

Dr Martens batai puikiai tiks kiekvienai progai. Galite juos avėti su aptemptais odiniais džinsais bei stilingu paltu, ir tuomet sukursite nuostabų laisvalaikio įvaizdį. Arba, eksperimentuokite – priderinkite juos prie subtilios, itin moteriškos, lengvos suknelės ir jūsų stilius primins devyniasdešimtuosius laikus. Nesvarbu, kaip juos nuspręsite nešioti, būsite pati stilingiausia mergina visur, kur avėsite šią nuostabią batų porą.

  1. Stambūs balti sportbačiai

Mėgstate nešioti patogius laisvalaikio batelius, tačiau ne visada randate tinkamą porą jūsų labiau klasikiniam miesto stiliui? Pakelkite sportiškus batelius į visai kitą, prašmatnumo kupiną lygį - stambūs balti sportbačiai šiuo metu yra ant bangos ir puikiai dera prie įvairiausių drabužių derinių, bet prie ofiso stiliuko. Ši batų pora yra puikus laisvo stiliaus bei elegancijos derinys. Nesvarbu, ar su baltais sportbačiais vilkėsite ilgą moterišką sijoną, ar sportines kelnes, ar džinsus – bet kuriuo atveju būsite pasiruošusi užkariauti pasaulį.

  1. Juodi arba balti kaubojaus stiliaus batai

Lengvai pagyvinkite savo kasdienį stilių avėdami šiuos nuostabius juodus arba baltus kaubojaus stiliaus batus – jie yra visiška šio sezono tendencija ir tikras metų topas. Čiurnos ilgio batų pora arba pasibaigianti jūsų blauzdų viduryje - tai nesenstanti klasika, kuri vis grįžta, ir šiuo metu jai vėl atėjo metas atgimti. Šiuos batus galite derinti su mėlynais džinsais, suknelėmis, sijonais – jie tinka praktiškai prie bet kokio įvaizdžio, o jų išskirtinė išvaizda tikrai trauks aplinkinių žvilgsnius.

  1. Tiesaus silueto ilgaauliai batai

Atsisveikinkite su ypač aptemptais, nepatogiais ilgaauliais batais, su kuriais labai nepatogu vaikščioti, ir priimkite į savo drabužinę šiuos stilingus tiesaus silueto batais. Jie ne tik atrodo nuostabiai su ilgomis, laisvomis suknelėmis, bet ir yra puikus būdas palaikyti moteriškumo dvasią net dėvint džinsus. Galite rinktis tradicinių spalvų avalynę arba paieškoti įdomesnio dizaino varianto. Taip pat, šiuos batus galite rinktis tiek žemu, tiek aukštu kulnu.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)