Spausdinti šį puslapį

Kanapių aliejus – stebuklingas vaistas nuo visų ligų?

Kanapių sėklų aliejus yra viena paskutiniu metu labiausiai aptarinėjamų priemonių, kuri gali padėti susigrąžinti ne tik sveikatą, tačiau taip pat ir grožį. Kadangi sėklose yra labai daug naudingų medžiagų, kurios reikalingos Jūsų kūnui, suprantama, kad organizmas bus patenkintas.

Kadangi kanapių aliejus nauda įrodyta ne tik mokslininkų, tačiau ir žmonių, kurie jį naudoja – tai dar labiau skatina išbandyti gaminį.

  •       Kanapių aliejus yra labai rekomenduojamas toms moterims, kurios PMS metu dažniausiai jaučiasi kaip „ne savo vietoje“. Jeigu hormonai šėlsta – labai svarbu sumažinti jų disharmoniją. Tam puikiai tinka kanapių aliejus, kuris gali būti naudojamas ir tada, kai moteriai yra menopauzė.
  •       Taip pat aliejus labai vertinamas ir todėl, kad gali sumažinti nemalonų skausmą. Jeigu Jus kankina sąnarių skausmas, kadangi dirbate sėdimą arba aktyviai stovimą darbą – tuomet aliejus gali būti naudojamas ir vidiniu būdu, ir išoriniu. Paprasčiausiai kasdien gerkite po šaukštą aliejaus arba tepkite sąnarius su jo kompresais. Didesniam veiksmingumui pasiekti aliejus gali būti šildomas.
  •       Kai kurie žmonės teigia, kad šis aliejus yra labai puikus pasirinkimas tokiu atveju, kai norite sumažinti svorį, kadangi jis ilgam laikui suteikia sotumo jausmą. Paprasčiausiai pasidarykite salotų su kanapių aliejumi ir pamatysite, kad po jų daugiau nebesinorės valgyti ilgam. Svarbiausia, kad tuo pačiu sveika. Taip pat aliejus gali padėti išjudinti Jūsų metabolizmą, tad greitesnė medžiagų apykaita pasirūpins ir gražiomis Jūsų kūno linijomis.
  •       Šis aliejus labai rekomenduojamas ir tiems, kurie skundžiasi vidurių užkietėjimu. Kadangi jame yra daug skaidulų – virškinimas bus greitesnis, žmogus tuštinsis reguliariai, geriau jausis.
  •       Paskutiniais tyrimai labai daug kalbama apie tai, kad kanapių aliejus gali padėti kovoti su vėžiu. Patirtimi dalinasi ne tik medikai, tačiau ir patys žmonės, kurie sėkmingai nugalėjo ligą savo kasdieninę mitybą praturtindami sveiku aliejumi. Užtenka kasdien išgerti po jo šaukštą, kad pavyktų geriau jaustis, net nugalėtumėte rimtas ligas.
  •       Taip pat aliejus labai plačiai naudojamas ir tokiu atveju, kai norisi sustiprinti širdutę. Kadangi Lietuvoje nemaža dalis žmonių miršta būtent nuo širdies ligų, suprantama, kad bandoma vartoti kuo daugiau vitaminų, kurie jai suteiktų daugiau energijos. Tačiau kam, kai natūralių aliejų pagalba stiprinama širdis? Pamirškite sintetinius vaistus, rinkitės natūralius bei efektyvius būdus.
  •       Aliejus labai vertinamas ne tik dėl sveikatos, tačiau ir grožio savybių. Kadangi jis intensyviai drėkina odą – tuo pačiu stabdo ir jos senėjimą. Natūralu, kad tokiu atveju žmogus kur kas ilgesnį laiko tarpą išvengia raukšlių.
  •       Galima aliejumi ne tik pamaitinti odą, tačiau ir išgydyti daugelį ligų. Pavyzdžiui, jeigu Jus kankina egzema, tokiu atveju kanapių aliejus turi būti įtrauktas į Jūsų kasdienybę.

Aliejus – vienas, o naudos – daug. Kasdien išgerdami po šaukštą – pagerinsite savo savijautą, gražiau atrodysite.

CBD kanapių aliejaus nusipirkti galite čia

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)