Spausdinti šį puslapį

Kaip išvalyti skalbimo mašiną?

Gyvenimas be skalbimo mašinos šiais laikais būtų sunkiai įsivaizduojamas. Tai – ne tik garantas kiekvieną dieną vilkėti skoningus drabužius, tačiau svarbiausia – švarius, o kalbėti apie higienos svarbą šiais laikais tikrai nebėra verta. 

Tiesa, net ir pati kokybiškiausia technika genda. Puiku, kad skalbimo mašinų remontas Vilniuje atliekamas labai greitai ir pigiai, tačiau tikrai nesinori papildomai investuoti, kai galima to išvengti. Vis dėlto, jeigu Jums reikalingas geras skalbimo mašinos meistras ar norite daugiau sužinoti apie buitinės technikos gedimus, taisymo kainas ir terminus, užsukite: https://salvata.lt/buitines-technikos-remontas/skalbimo-masinu-remontas/.

Jūsų dėmesiui nurodysime skalbimo mašinos priežiūros niuansus, kurie padės išvengti taisymo. Tegul skalbimo mašinų remontas būna tik kaip galimybė, kuria Jums neteks pasinaudoti.

  • Būgno valymas bus efektyvus tokiu atveju, jeigu santykiu 1:1 sumaišysite vandenį su actu. Tai labai puiki priemonė, kuri pašalina ne tik kalkes, tačiau taip pat ir kitus nešvarumus. Sumaišius tirpalą paprasčiausiai supilkite į būgną ir įjunkite skalbyklę, kad skystis tolygiai pasiskirstytų ir pasiektų visas būgno vietas.
  • Jeigu sugedo kaitinimo elementai, tai reiškia, kad atsirado labai daug kalkių. Joms šalinti labai puikiai tinka specialios priemonės. Žinoma, kaip puiki alternatyva gali būti ir soda, kuri taip pat maišoma su vandeniu. Tačiau šiuo atveju gautą tirpalą tepkite ant kaitinimo elementų ir palikite šiek tiek laiko. Paskui nuvalykite. Dažniausiai su soda pašalinsite kartu ir kalkes.
  • Taip pat būgno valymui labai puikiai tinka coca-cola, kuri sėkmingai pašalina kalkes.
  • Būtinas dažnas skalbyklės durelių gumų valymas. Labai dažnai galvojama, kad kai skalbyklė tinkamai nefunkcionuoja – reikalingas elektronikos remontas (nes ji neįsijungia). Tačiau ji neveikia todėl, kad durelės netinkamai uždarytos. O reguliarus gumų valymas gali užtikrinti, kad nesikaups ne tik pelėsis, tačiau ir kiti nešvarumai, kurie gali skleisti nemalonų kvapą ir trukdyti durelėms tinkamai užsidaryti.
  • Būtinas ir reguliarusis skalbyklės miltelių stalčiukų plovimas. Jis daro įtaką variklių funkcionavimui. Valykite su paprasčiausiu vandeniu – užtektinai efektyvu.

Tinkama priežiūra padės išvengti gedimų. Jeigu, visgi, jie jau yra – tokiu atveju būtinas tiek automatinių, tiek pramoninių skalbyklių remontas, kuris atliekamas Vilniuje. Kainos – patrauklios, meistras atvyksta į namus, tad taupo klientų laiką. Paslaugos teikiamos ir savaitgaliais, tad nesukite galvos dėl gedimų. Žinoma, tvarkomos skirtingų gamintojų skalbyklės: Electrolux, Samsung, Miele, Ardo, Siemens, Bosch ir kt. Tiesa, kai reikalingas skalbyklių remontas – Salvata visada šalia.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)