Kaip tapti energingesniu ar energingesnei – GERIAUSI patarimai

Dažnai žmonės galvoja, kad yra tingūs ir nepasidomi kiek daug yra būdų tapti energinesiam ar energingesnei ir išspręsti šią problemą.

Nuolatinis nuovargis ir energijos stoka nėra juokai, kai kuriems žmonėms šis sindromas išsivysto iki tokio lygio, kad net mokslininkai paskelbė duomenis, kad padidėja savižudybės rizika. Taip pat daug žmonių mano, kad sveikata yra brangus malonumas, bet nepagalvoja, kad jei taptų energingesni jie taptų laimingesni ir nuveiktų daugiau darbų, kas padėtų uždirbti daugiau pinigų, tad manau investavus į sveikatą yra didelė tikimybė, kad ši investicija atsipirks.

Yra viena lietuviška svetainė SuperEnergija.lt, kurioje rasite daugybę nemokamų patarimų kaip padidinti energijos kiekį ir tapti žvalesniais, įgyvendinti kai kuriuos patarimus nieko nekainuoja – tereikia noro ir kartais pasiryžimo susitvarkyti gyvenimą. Mokslas yra labai pažengęs daugelyje sričių, įskaitant nuolatinio nuovargio sindrome, atsiranda vis daugiau ir efektyvesniu būdų kovoti su šia bėda, tad reikia tik domėtis ir viską susižinoti. Taip pat noriu pabrėžti, kad nuovargio sindromas gali būti nebūtinai liga, kartais jį sukelia depresija ar per didelis darbo krūvis.

Pagal Harvard‘o Universiteto duomenis, Amerikoje net nuo vieno iki aštuonių žmonių iš 1000 yra paveikti chroniško nuovargio sindromo ir kas įdomiausia moterys kenčia nuo šios ligos du kart dažniau nei vyrai. Reziumuojant, neapleiskite sveikatos, domėkitės ja ir linkiu tapti energingesniems net jei neturite chroniško nuovargio sindromo, kiekvienas žmogus turbūt norėtų būti energingu.

Erikas Saimininkas

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų