Drabužių prekės ženklai, įgaunantys vis didesnį populiarumą

Šiomis dienomis yra labai daug įvairių drabužių prekių ženklų, kurie tarpusavyje yra labai panašūs ir tuo pat metu labai skirtingi. Visgi, nepaisant didelės pasiūlos, vis populiarėja ir nauji drabužių brendai, kurie užkariauja vis daugiau pirkėjų širdžių. Šie prekės ženklai turi savų išskirtinių bruožų, tad būtent dėl to įgauna vis didesnį populiarumą ne tik užsienyje, bet ir Lietuvoje.

Stüssy

Stüssy yra amerikiečių drabužių prekės ženklas, kurį dar devintojo dešimtmečio pradžioje įkūrė įdomus žmogus Shawnas Stussy. Bendrovė, kaip ir daugelis kitų tuo metu įsikūrusių drabužių prekės ženklų,  pasinaudojo aprangos tendencija, kilusia Orindžo grafystėje (Kalifornijoje). Visgi, tuo metu įsivyravusią madą labiausiai pamilo gatvės aprangos ir hiphopo stilių mėgėjai.

Šiandien situacija šiek tiek pasikeitė – žmonės gali rengtis žymiai laisviau, nepaisyti tam tikrų mados taisyklių ir rinktis dėvėti tai, kas jiems labiausiai patinka. Būtent todėl, Stussy prekės ženklas grįžta į madą ir įgauna vis didesnį populiarumą. Stussy yra ypač populiarus jaunimo tarpe, nes leidžia išsiskirti iš minios.

Vans

Labai seniai, dar 1966 metais du broliai, vardu Paul Van Doren ir Jim Van Doren, Kalifornijoje įkūrė „The Van Doren Rubber Company“. Vans yra amerikiečių riedlentėms skirtų batų ir su kitų riedlentininkams skirtų drabužių prekės ženklas.

Šis prekės ženklas pradžioje buvo mylimas ir nešiojamas tik riedlentininkų. Tačiau, kuo toliau, tuo labiau jį pradėjo mėgti vis daugiau įvairiausių žmonių. Šiandien klasikinius Vans sportinius batus didžiosios mados ikonos leidžia derinti net su klasikiniu kostiumu, kasdieniu ofiso švarku, plevėsuojančiu sijonu ar lengva gėlėta moteriška suknele. Kuo toliau, tuo daugiau populiarumo įgauna Vans prekinis ženklas.

Carhartt

Carhartt, Inc. yra JAV 1889 metais įkurta drabužių įmonė. Ją įkūrė Hamilton Carhartt ir šis prekės ženklas vis dar priklauso Carhartt‘ų šeimai. Carhartt yra žinoma dėl savo darbui skirtų drabužių - striukių, paltų, kombinezonų, liemenių, marškinių, džinsų, pėdkelnių, ugniai atsparių drabužių ir medžioklei skirtų derinių.

Nors šis prekės ženklas ir nėra ypač madingas ar labai perkamas, visgi jo populiarumas labai sparčiai auga. Taip yra dėl to, kad įmonė skiria labai daug dėmesio tam, kad jų parduodami drabužiai būtų aukštos kokybės ir pateisintų visus klientų poreikius.

Alpha industries

Alpha Industries yra amerikiečių drabužių gamintojas, kuris buvo įkurtas 1959 metais Knoxville mieste, Tenesio valstijoje. Šis prekės ženklas specializuojasi amerikiečių karinio stiliaus ir mados drabužių srityje. Alfa Industries gamina tokius daiktus, kaip skrydžio striukės bei liemenės. Šis prekės ženklas yra išskirtinis tuo, kad jau daugiau nei pusę amžiaus gamina striukes JAV kariuomenei – pavyzdžiui, „M65“ striukę.

Alpha Industries striukės įgauna vis didesnį populiarumą dėl to, kad jos yra itin aukštos kokybės, o tai įrodo faktas, kad jas dėvi JAV kariuomenė. Sakoma, kad šios striukės apsaugos net nuo paties atšiauriausio oro.

Dickies

Prekės ženklas Dickies buvo įkurtas 1922 metais Fortvorte, Teksase. Jį įkūrė Dickie, kuris siekė pardavinėti iš džinso pagamintus kombinezonus, kurie būtų skirti darbui ūkyje ir rančoje. Tačiau, laikui bėgant Dickies tapo pasauliniu prekės ženklu, kurį galima aptikti net 100 skirtingų šalių.  Šiandien ši įmonė gamina darbo drabužius automobilių, svetingumo, statybų ir medicinos pramonėms. Dickies populiarumas sparčiai auga ir kuo toliau, tuo daugiau įmonių savo darbuotojus rengia būtent šio prekės ženklo darbo drabužiais.

Šių ir kitų išskirtinių prekės ženklų drabužius galite įsigyti Sourkick internetinėje ir fizinėje parduotuvėse.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų