Spausdinti šį puslapį

Miško technikos nuoma

Reikalingas medienos išvežimas iš kirtavietės ar medienos transportavimas iš vieno taško į kitą? Išsinuomokite modernią, aukštos kokybės techniką, galinčią pervežti medieną itin dideliais kiekiais. Pristatomas platus sunkiasvorės miško technikos parkas, kuriame rasite skirtingų pasirinkimų geromis kainomis. Sužinokite daugiau apie teikiamus pasiūlymus ir atraskite patikimus medienos transportavimo specialistus.

Platus paslaugų asortimentas

Tiekiamos miškovežio paslaugos, medienos transportavimo bei sunkiasvorės technikos transportavimo paslaugos.

Miškovežis padės išvežti nukirstą medieną iš kirtavietės. Speciali miško technika yra pritaikyta važiuoti sunkiomis sąlygomis, pasiekti sunkiausiai prieinamas ir kalvotas vietas. Miškovežio paslaugos galimos visoje Lietuvos teritorijoje. Jus aptarnaus darbštūs pakrovėjai ir vairuotojai, todėl mediena bus pakrauta ir pervežta greitai, patikimai ir sklandžiai. Tiksli paslaugų kaina priklauso nuo samdomų darbuotojų skaičiaus, maršruto ilgio, gabenamos medienos matmenų bei kiekio, vietovės prieinamumo ir kitų aplinkos veiksnių.

Medienos transportavimas vykdomas visoje Lietuvoje pervežant medieną reikiamais kiekiais. Pervežimo kainos priklauso nuo atstumo, medienos kiekio bei kitų veiksnių, tačiau galite būti užtikrinti, jog jos bus paskaičiuotos protingai, nenuskriaudžiant kliento. Esant poreikiui, mediena ne tik transportuojama, bet ir superkama.

Negabaritinių krovinių pervežimas padės pamiršti nemalonius rūpesčius transportuojant sunkiasvorę techniką į reikiamą vietą. Pasinaudojus specialistų pagalba ir turima specialia transportavimo technika galėsite lengviau atsikvėpti ir būti užtikrinti, jog saugiai ir laiku gausite krovinius į nurodytą vietą.

Daugiau informacijos apie nuomojamą techniką bei nuomos sąlygas rasite: http://miskinta.lt/

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)