Vibrocementinės plokštės – privalumai

Kiekvienas žmogus, įsirenginėdamas tam tikras patalpas ar savo namus siekia, kad viskas būtų labai kokybiška ir gražu. Pastato eksterjeras ir jo estetika yra labai svarbūs tam, kad mus vaizdas džiugintų ne vienerius metus. Tačiau tam, kad rezultatas būtų kokybiška ir toks, kokio mes norime, labai svarbu tinkamai pasirinkti apdailą. Šiomis dienomis vis labiau žmones fasado apdailai renkasi vibrocementines plokštes. Jas galite rinktis iš daugelio spalvų bei tekstūrų.

Vibrocementas yra tokia medžiaga, kuri susideda iš sintetinių pluoštų, cemento ir celiuliozės. Toks medžiagų mišinys leidžia plokštėms išlaikyti idealią formą ir kokybę ilgus metus. Dažnai žmonės džiaugiasi nepriekaištinga plokščių būklę net 70 metų ir daugiau. Svarbu paminėti ir tai, kad vibrocementinės plokštės nereikalauja jokios ypatingos priežiūros – jos išlieka puikios būklės labai ilgą laiką be jokių rekonstrukcijos ar atnaujinimo darbų.

Vibrocementinės plokštės puikiai tinka fasado apdailai dėl to, kad jos turi neįtikėtiną atsparumą šalčiui, vėjui, lietui, ultravioletiniams saulės spinduliams ir net gi ugniai. Tiems, kurie nemėgsta įvairių gyvių, šios plokštės patinka dėl to, kad jos yra atsparios grybeliui ir daugeliui vabzdžių. Šiose plokštėse nėra jokių aplinkai kenksmingų medžiagų ir jos į aplinką neišskiria jokių nuodingų garų. Tai yra ypač aktualu šiandieniniame pasaulyje, nes ekologija ir gamtos priežiūra įgauna vis didesnę reikšmę.
Vibrocementinės plokštės -
http://exterus.lt/produktai/eksterjerui/fibrocementines-plokstes/

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų