Logistikos paslaugos – greitai ir patikimai

Reikalingos profesionalių, paslaugių ir padėti visuomet pasiruošusių specialistų logistikos paslaugos? Atraskite geriausius pasiūlymus pergabenant įvairius krovinius į norimas pasaulio valstybes. Platus logistikos paslaugų asortimentas plačiame skirtingų užsienio valstybių tinkle, apimančiame nuo Europos iki Azijos, padės įgyvendinti pačius įvairiausius klientų poreikius. Sužinokite daugiau apie teikiamas paslaugas ir atraskite patikimus logistikos partnerius.

Krovinių gabenimas sausuma

Logistikos ekspertai teikia krovinių gabenimo paslaugos sausumos keliais. Gabenant krovinius sausumos transporto tentinėmis puspriekabėmis, Jūsų kroviniai visuomet bus saugūs ir laiku pasieks reikiamą vietą. Vilkuose esančios kameros ir palydovinės sistemos leis patogiai stebėti savo krovinio buvimo vietą ir būti užtikrintu saugiau jų gabenimu.

Kroviniai gabenami po Europą, NVS šalis, sudaromi ir parenkami reikiami maršrutai. Baltijos šalyse galima pervežimo paslauga iki pat durų. Vykdomi tik vietiniai, tiek tarptautiniai dalinių ir pilnų krovinių pervežimai naudojant modernią pervežimo įrangą.

Kitos logistikos paslaugos

Logistikos paslaugos apima ne tik krovinių gabenimą, bet ir jų pakavimą, paruošimą pervežimams, rūšiavimą, ženklinimą, sandėliavimą, pagalbą muitinėse. Jūsų kroviniai yra saugiai laikomi talpiuose sandėliuose, kuriuose sudarytos optimalios sąlygos ir reikiama temperatūra. Patyrę specialistai pasirūpins visomis Jūsų krovinių laikymo ir gabenimo sąlygomis nuo A iki Z.

Patikimos logistikos paslaugos, kurias teikia patyrę specialistai. Jūsų kroviniai visada laiku ir saugiai pasieks reikiamą vietą.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų