Naminių gyvūnų eutanazija

Deja, nieko šiame pasaulyje nėra amžino ir naminiai gyvūnai irgi turi savo ribotą gyvenimo trukmę, kuriai pasibaigus, tenka su jais atsisveikinti. Neretai paskutinieji naminių gyvūnų gyvenimo mėnesiai būna sudėtingi ir sukeliantys daug varginančių rūpesčių tiek jiems patiems, tiek jų šeimininkams. Tokiu atveju, augintinio eutanazija, arba užmigdymas, gali būti puiki išeitis, padedanti viską nutraukti anksčiau laiko ir nelaukti kankinančios atomazgos.

Sužinokite daugiau apie eutanaziją, kuri yra atliekama veterinarijos specialistų ir atraskite patikimus veterinarus, kurie padės Jūsų augintiniams.

Pagalba apsisprendus

Eutanazija yra žingsnis, dėl kurio tikrai nelengva apsispręsti daugeliui šeimininkų, mylinčių savo augintinius. Tačiau kartais tenka nutraukti gyvūnėlio gyvenimą tam, kad jis daugiau nebesikankintų. Sprendimą dėl eutanazijos, be abejo, turi priimti tik pats augintinio šeimininkas. Patyręs veterinaras, atsižvelgdamas į augintinio būklę, patars Jums, kaip galėtumėte elgtis konkrečioje situacijoje ir suteiks visą reikalingą pagalbą priimant sprendimus.

Jeigu apsispręsite eutanazijai, veterinaras pasirūpins gyvūnėlio užmigdymu, kuris tetruks vos kelias minutes. Tais atvejais, kuomet pasveikimas neįmanomas, arba augintinis jau yra tiesiog per senas, užmigdymas jam bus tik į naudą. Atsisveikinti su savo augintiniu vis tiek kada nors teks, tad kodėl gi nepadėjus jam pamiršti savo kančių, kurių jis galėtų laisvai išvengti?

Daugiau informacijos apie naminių gyvūnų eutanaziją bei kitas veterinarijos paslaugas rasite: http://dainavosveterinarija.lt/

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų