Tvarkingoje spintoje rasite daugiau stilingų rūbų

Pavasario polėkis, spalvos ir gaiva įsitvirtina ne tik gamtoje, bet ir žmonių aprangoje. Besikeičiant sezonams yra pats geriausias laikas spintos revizijai, kurios metu sutvarkysite ir atidėsite šaltojo sezono rūbus bei peržiūrėsite kuo puošitės šį pavasarį ir vasarą. Skirkite šiai užduočiai jei ne pusdienį tai bent keletą valandų, kad galėtumėte neskubant įvertinti kurie rūbai verti savo vietos spintoje, o kurie tik užima vietą.

Spintoje tik sezoniniai rūbai

Spintos revizijos tikslas, kad joje liktų tik tie rūbai, kuriuos ketinate nešioti esamuoju sezonu. Tai reiškia, kad pavasarį šilti žieminiai rūbai turėtų užleisti spintos lentynas pavasario ir vasaros sezono drabužiams. Lentynų atlaisvinimą reiktų atlikti galvojant ne tik apie nekantraujančius čia vietą užimti marškinėlius, šortus, sijonus ar sukneles, bet ir prisimenant, kad rudenį norėsis iš spintos gilumos išsitraukti dėvėjimui paruoštus šiltus rūbus. Tai reiškia, kad pusmečio atostogų išleiskite tik švarius ir tvarkingus rūbus – be gailesčio atsisveikinkite su pirštine, kuri pametė savo porą, megztinį su prairusia rankove arba sutvarkykite arba paleiskite užtarnauto poilsio.

Per maži ir per dideli rūbai savo eilės telaukia už spintos durų

Turėsite ką apsirengti, kai atvėrus spintos duris matysite tik nešiojimui tinkamus rūbus. Spintoje neturėtų vietos užimti džinsai, kuriuos vargais užsitempiate, bet nėra jokios vilties užsegti užtrauktuko. Ko ne visos moterys turi tokius džinsus, suknelę ar sijoną, kurie laukia pavasario, vėliau rudens ir žiemos, o tuomet – vėl pavasario. Žinoma, kūno formos gali keistis ir dvyliktoje klasėje nešiotos kelnės gali vėl tikti, tačiau jos sėkmingai savo eilės gali laukti saugiai supakuotos ir atidėtos spintos antresolėse. Be to, sulieknėjimo laukiantys rūbai ne tik užima vietą spintoje, bet ir gadina nuotaiką, nes nuolat prieš akis turite priekaištą, kad jūsų kūnas neatitinka mažesnio dydžio standartų.

Daugiau tvarkos spintoje – daugiau vietos naujiems deriniams

Atrinkus kurie drabužiai jus džiugins šį pavasarį, skirkite šiek tiek dėmesio ir pačios spintos infrastruktūrai. Tvarkos ir švaros įspūdį gali sukurti ne tik dailiai sulankstyti ar pagal spalvas iškabinti rūbai, bet ir pati spintos „įranga“. Skirtingas ir ne visada patogias pakabas pakeiskite vienodomis. Stalčiuose įdėkite vidines pertvaras, kurios užtikrins, kad kojinės nevirstų į kojinių mišrainę. Kai kiekvienas daiktas turės savo vietą, ne tik greičiau rasite ko ieškote, bet ir greičiau padėsite atgal į vietą.

Sutvarkius savo spintą, galima pasižvalgyti ir po parduotuves

Tik pilnai susitvarkius sezono garderobą, verta pasidomėti šio sezono mados vėjais bei tendencijomis. Tuomet prieš įsigyjant naujų drabužių tiksliai žinosite ką turite savo spintoje ir ko jums trūksta. Prieš priimdami sprendimą pirkti žavingą palaidinę, dailų sijoną ar kitą rūbą mintyse jį apsivilkite su bent trimis spintoje jau turimais rūbais. Jei nerandate kas tiktų į derinį – galite būti tikri, kad sezono naujiena nepritaps rūbų spintoje, todėl neverta nei išlaidauti, nei apsikrauti nenešiojamais rūbais. Stilingų, patogių pavasario rūbų rasite šiame tinklalapyje.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų