Spausdinti šį puslapį

Dezinfekuojamos daugiabučių laiptinės

Dainiaus Vyto nuotr. Dezinfekuojamos daugiabučių namų laiptinės. Dainiaus Vyto nuotr. Dezinfekuojamos daugiabučių namų laiptinės.

Daiva ZIMBLIENĖ

Rajono savivaldybės atstovė spaudai

Bendrovė Ukmergės butų ūkis nuo kovo 20-osios pradėjo visų (be išimties – tiek savo administruojamų, tiek bendrijoms priklausančių) mieste ir rajone esančių daugiabučių laiptinių turėklų, durų rankenų ir sienų dezinfekavimą su tam skirtomis priemonėmis.

Dviejų darbuotojų brigada vienoje laiptinėje darbuojasi 10–15 minučių ir laiptinės skelbimų lentoje palieka informacinį lapelį nurodydami datą, kada buvo atlikta laiptinės dezinfekcija.

„Atliekamų darbų eiga, eiliškumas priklauso nuo turimų fizinių pajėgumų ir dezinfekcinio skysčio kiekio. Jo atsargų, kaip žinia, neturime. Kasdien ieškome, kur įsigyti. Šiandien turėtume atsivežti 0,5 tonos šios priemonės.

Atsižvelgiant į esamą sudėtingą situaciją, labai norėtume dirbti ilgiau, ne 8 valandas, kaip dabar. Juk mieste ir rajone turime kelis šimtus daugiabučių, vien savo administruojamų – apie 230. Bandome suformuoti dar vieną darbuotojų brigadą. Gal pasiseks“, – sakė bendrovės Ukmergės butų ūkis direktorius Raimondas Baltaduonis.

R.Baltaduonis kreipėsi į daugiabučių namų gyventojus, kad jie kuo daugiau dėmesio skirtų laiptinių švarai ir stengtųsi kuo dažniau, naudodami vandenį, buitinius ploviklius bei įprastas dezinfekcijos priemones, plautų laiptinių grindis.

Daugiau informacijos dėl daugiabučių dezinfekcijos tel. (8 340) 65233 arba 8 603 03144.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)