Spausdinti šį puslapį

Dėkoja paramos teikėjams

Mūsų miestas ir ligoninė šiomis sunkiomis, įtemptomis dienomis sulaukia apsaugos priemonių, kurias dovanoja įmonės, fondai, privatūs asmenys.

Rajono savivaldybė skelbia, kad į Ukmergę atkeliavo Darbo partijos įkūrėjo, europarlamentaro Viktoro Uspaskicho iniciatyva ir asmeninėmis lėšomis nupirkti testai koronavirusinei infekcijai nustatyti.

250 vienetų šių testų į Ukmergės rajono savivaldybę pristatė Darbo partijos centrinės būstinės vadovas Viktoras Fiodorovas.

„V. Uspakichas labai susikrimtęs dėl padėties Ukmergėje. Pradžiai parūpino testų, dar ieško ir kitų apsaugos priemonių. Esate ne vieni“, – sakė jis.

Kita iniciatyva – Ukmergėje veikianti mažoji bendrija „Gravis.lt“ prisijungė prie „Robotikos mokyklos“ vykdomos akcijos ir pagamino 150 apsauginių veido skydelių. Iš skaidraus plastiko lazeriu išpjauti skydeliai pristatyti į Ukmergės rajono savivaldybę. Jie bus padalyti medikams bei kitų tarnybų darbuotojams.

„Gamybos proceso nestabdome net naktį. Ačiū savivaldybei, kuri parūpino skydeliams reikalingos žaliavos – nupirko paskutinius 50 vnt. plastiko lakštų, kurių dabar labai visiems trūksta. Tai PET-G arba Policarb 0.3-0.7. Gal dar pas kažką sandėliuose yra?“, – teiravosi MB „Gravis.lt“ vadovas Andrius Jaskūnas.

Iš šiuo metu turimos medžiagos „Gravis.lt“ iš viso planuojama pagaminti 500 vnt. skydelių. Kartu su A. Jaskūnu skydelius gamina Austina Valiukaitė ir Ernesta Ališauskaitė.

Bendrovė „Volfas Engelman“ Ukmergės pirminės sveikatos priežiūros centro (PSPC) ir Ukmergės ligoninės darbuotojams vakar pristatė 120 pakuočių (po 60 pakuočių kiekvieniems) natūralaus mineralinio vandens „Uniqa“.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)