Spausdinti šį puslapį

Veikla pasikeitė kardinaliai

Nuo kovo pabaigos aštuonios Visuomenės sveikatos biuro specialistės stojo į „priekines fronto linijas“. Nuo kovo pabaigos aštuonios Visuomenės sveikatos biuro specialistės stojo į „priekines fronto linijas“.

Koronavirusas pakeitė visų mūsų gyvenimus, o kai kurių žmonių veiklą – ypatingai.

Ukmergės rajono savivaldybės Visuomenės sveikatos biuro specialistės pakeitė ne tik darbo grafiką, bet ir darbo pobūdį.

Rajono savivaldybė skelbia, kad nuo kovo pabaigos aštuonios Visuomenės sveikatos biuro specialistės stojo į „priekines fronto linijas“ – pradėjo dirbti Ukmergės mobiliajame patikros dėl COVID-19 punkte.

Keturios specialistės atlieka mobiliojo punkto koordinatoriaus funkcijas, o kitos keturios – koordinatoriaus ir slaugytojo, imančio mėginį, bei padėjėjo funkcijas.

Kiekvieną rytą pamainos darbuotojai velkasi neperšlampamus kombinezonus, ginkluojasi kaukėmis ir kitomis apsaugos priemonėmis. Taip apsirengusios kasdien dirba po 4 val.  Juokauja, kad per tą laiką fiziologinius poreikius tenka palikti namuose...

PSPC slaugytojos stengiasi, kad nemaloni mėginio paėmimo procedūra žmogui būtų kuo mažiau skausminga.

Visuomenės sveikatos biuro kolektyvas dėkoja Ukmergės savivaldybės administracijos Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos skyriaus vedėjui Aidui Dutkui, kuris rūpinasi mobiliojo punkto darbuotojų apsaugos ir darbo priemonėmis, stengiasi, kad darbas vyktų sklandžiai ir kokybiškai.

O rajono savivaldybė dėkoja punkto darbuotojoms už atliekamą sunkų ir atsakingą darbą.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)