Vaikų žaidimų aikštelės atidaromos

Nebelieka draudimo vienoje žaidimų aikštelėje žaisti daugiau nei vienos šeimos vaikams. Nebelieka draudimo vienoje žaidimų aikštelėje žaisti daugiau nei vienos šeimos vaikams.

Vaikų žaidimų aikštelėse vėl gali žaisti vaikai iš skirtingų šeimų. Nebelieka iki šiol galiojusio draudimo vienoje vaikų žaidimų aikštelėje žaisti daugiau nei vienos šeimos vaikams, kurio buvo imtasi, siekiant valdyti grėsmes dėl koronaviruso infekcijos plitimo.

Sveikatos apsaugos ministerija primena, kad parkuose ir kitose atvirose viešosiose vietose galima lankytis ir būti ne didesnėmis nei 2 asmenų grupėmis, išskyrus artimuosius, taip pat laikytis saugaus kontakto (didesnio nei 2 metrų atstumo ir trumpesnio nei 15 minučių kontakto), vengti tiesioginio fizinio kontakto, laikytis asmens higienos reikalavimų.

Visiems suaugusiesiems, taip pat vyresniems nei 6 metų vaikams, viešosiose vietose privaloma dėvėti nosį ir burną dengiančias apsaugos priemones, išskyrus valgant ir geriant viešojo maitinimo organizavimo vietose. Jų galima nedėvėti už gyvenamųjų vietovių (miestų, miestelių, kaimų, viensėdžių, sodininkų bendrijų) ribų ir kai šalia nėra kitų asmenų, išskyrus artimuosius.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

-2 # Tadas 2020-05-16 18:22
google
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų