Spausdinti šį puslapį

Veidrodžiai - didina ir puošia namus

Tinkamai patalpose suderinti veidrodžiai gali padėti sukurti skoningą, daugiau erdvės turinčią aplinką. Žinoma, didelis veidrodžių kiekis nereiškia geresnio stiliaus, kadangi dar reikia mokėti tinkamai juos suderinti, galiausiai, pasirinkti tokius, kurie tikrai tiks greta kitų kambaryje esančių akcentų.

Kadangi interjero dizainas daugeliui yra vienas didžiausių keblumų, kuris trukdo gyventi savo svajonių namuose – ne tik veidrodžių derinime, tačiau ir kitų darbų atlikimui, siūlome kreiptis į specialistus, kurių patirtis ir prisitaikymas leis Jums gyventi tokiuose namuose, kokie labiausiai patinka.

Veidrodžiai pasižymi keliomis charakteristikomis:

  1.       Padeda sukurti pageidaujamą interjero stilių.
  2.       Jie geba atspindėti šviesą.
  3.       Jie padeda vizualiai patalpas padaryti didesnėmis.
  4.       Taip, jie skirti ir vaizdo matymui.

Šiais laikais jie toli gražu pasirenkami tikrai ne tik dėl ketvirto nurodyto punkto, priešingai – dažniausiai dėl erdvės didinimo bei apšvietimo gerinimo.

Pirmiausia reikia nuspręsti, kokio stiliaus veidrodžiai labiausiai tinkami. Vienoje patalpoje reikia rinktis vieno stiliaus veidrodžius, dar geriau – visuose namuose, kadangi tokiu atveju pavyks palaikyti harmoniją. Žinoma, jie turi derėti ir prie visų kitų patalpose esančių baldų bei akcentų. Nuspręskite, koks stilius bus kuriamas. Nuo modernaus iki klasikinio, modernios klasikos, galiausiai, Skandinaviško stiliaus. O koks labiausiai tinka ir patinka Jums?

Skoningai atrodo ne tik vienas didelis veidrodis, kuris padeda save matyti nuo kojų iki galvos, tačiau keli ir vienas greta kito sumontuoti mažesni veidrodėliai. Žinoma, atvaizdo vertinimas dažniausiai keblesnis, tačiau ypač skoningai atrodo. Žinoma, reikalinga ir greta sumontuota gera apšvietimo sistema, pavyzdžiui, mini lemputės, kurios įdiegiamos į sieną.

Taip pat nepamirškite, kad dažniausiai vieno didelio veidrodžio puikiai užtenka namuose. Geriausia – prieškambaryje, kad išeinant būtų galima įvertinti atvaizdą. Tuo tarpu vonios kambaryje daugiausia dėmesio skiriama veido zonai, tad puikus pasirinkimas veidrodis virš kriauklės. Vėlgi, greta komponuojamos lemputės, kurios dažniausiai montuojamos ant sienos.

Tinkamiausias pasirinkimas – kryptinės, kad pagal poreikius galėtumėte pasukti apšvietimą norima linkme.

Turbūt ne kartą teko girdėti, kad geriausia veidrodžių nemontuoti prieš vietas, kur yra ilsimasi: miegamojo lovą, sofą bei kitas vietas. Tai – tik prietaras, tačiau ir dizaineriai tikina, kad tokia veidrodžio montavimo vieta – netinkamas pasirinkimas vizualiai. Geriausia erdvės didinimui montuoti prieš langus bei erdves, o ne konkrečius baldus.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)