Spausdinti šį puslapį

Paviljoną žada pastatyti

Pašiliškiai laukia nesulaukia autobusų stotelės paviljono.  Gedimino Nemunaičio nuotr. Pašiliškiai laukia nesulaukia autobusų stotelės paviljono. Gedimino Nemunaičio nuotr.

Į redakciją paskambinusi Pašilės gyventoja išsakė nuomonę apie Pašilės gatvės galinę stotelę.

Priminė, kad čia anksčiau buvo paviljonas, tačiau vėliau jis buvo pašalintas. Dabar, laukiant autobuso, nėra kur pasislėpti nei nuo lietaus, nei nuo vėjo. Moteris sako girdėjusi, kad paviljoną šiemet žadama statyti, o gal per karantiną tokių planų nebeliko?

Ukmergės miesto seniūnė Zita Pečiulienė patikino, kad paviljonas Pašilės galinėje stotelėje tikrai bus. „Tam lėšos numatytos, reikia tik skelbti viešuosius pirkimus, ir tai tikrai artimiausiu metu bus padaryta. Dabar tiesiog yra labai daug kitų neatidėliotinų darbų“, – sakė Z. Pečiulienė. Pasak jos, taip pat paviljonus suplanuota pastatyti Vytauto gatvėje ir Žaliajame vienkiemyje, taigi iš viso – mieste trys nauji.

Kitas į redakciją paskambinęs skaitytojas Remigijus pastebėjo, kad naujai sutvarkytoje Klaipėdos gatvėje nestovi nė viena šiukšliadėžė. Svarsto, kaip mokyti žmones elementarios kultūros, jei nėra kur šiukšlės mieste išmesti.

Ukmergės miesto seniūnė Z. Pečiulienė sakė, kad šiukšliadėžei numatyta vieta – prie šios gatvės autobusų stotelės paviljono. Žadama ten ją pastatyti.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)