Mitai, kuriuos dažniausiai girdime apie vonios kambario įrengimą

Vonios kambario remontas atliekamas pakankamai retai, todėl galiausiai pasiryžus šiam darbui norisi, kad viskas eitųsi kaip įmanoma sklandžiau, o galutinis rezultatas būtų ir gražus, ir patogus. Visgi, šios patalpos atnaujinimas neretai apipinamas mitais, kurie toli gražu neatitinka realybės. Jei norite įsirengti visus poreikius atitinkantį vonios kambarį, susipažinkite su populiariausiais faktų neatitinkančiais įsitikinimais ir nustokite jais tikėti.

Vonios kambario atnaujinimas reikalauja didelių investicijų

Tai viena pagrindinių priežasčių, dėl kurios daugelis nesiryžta didesniems ar mažesniems pokyčiams. Žinoma, norint šią patalpą atnaujinti iš esmės, santaupų tikrai reikės, tačiau jei pirmenybę teiksite ekonomiškesniems įrenginiams, tokios Jūsų išlaidos ilgainiui atsipirks. Be to, nedideles gudrybes galite pritaikyti ir be didelių investicijų. Pavyzdžiui, pakeiskite visus šioje patalpoje esančius aksesuarus – jie tikrai daug nekainuos, tačiau Jūsų vonios kambarys atrodys visiškai kitaip. Šis variantas ypač patiks tiems, kurie nori žengti koja kojon su nuolat besikeičiančiomis tendencijomis.

Vonios interjere reikėtų žūtbūt vengti tamsių spalvų

Įprasta manyti, kad tamsios spalvos dar labiau vizualiai sumažina ir taip nedidelę vonios patalpą. Visgi, jei atkreipsite dėmesį į vyraujančias tendencijas, pamatysite, kad juodos detalės šiuose kambariuose naudojamos vis dažniau. Tai nereiškia, kad privalote plėtoti itin tamsų eksterjerą, tačiau planuodami patalpos dizainą, turėkite omenyje, kad tamsios detalės, derinamos su blizgiais, auksiniais ar kitais panašiais paviršiais, leis sukurti išskirtinai atrodančią aplinką. Vonios kambaryje drąsiai galima naudoti bet kokias spalvas – svarbiausia nepersistengti ir išlaikyti darnią aplinką. Tuomet čia visuomet bus malonu sugrįžti ir atsipalaiduoti.

Praktiškumas vonios kambaryje yra pats svarbiausias

Iš esmės klysta ir tie, kurie susikoncentruoja tik į praktiškumą, ir tie, kurie be išlygų pirmenybę teikia žavingam stiliui. Kiekvienas vonios kambaryje esantis baldas ar įrenginys gali būti ir žavus, ir funkcionalus – tereikia paskirti šiek tiek daugiau laiko jų paieškoms. O dar svarbiau yra išsigryninti savo asmeninius poreikius: tuomet atėjus laikui rinktis, dėl savo sprendimų nereikės abejoti.

Vonios yra pritaikomos tik itin erdviuose kambariuose

Taip, jeigu kambarys yra itin nedidelis, jame sutalpinti vonią gali būti gana sudėtinga, tačiau jeigu patalpa yra bent jau vidutinio dydžio, tikrai surasite sau tinkamų variantų. Vonias dažniausiai įsivaizduojame labai dideles, tačiau šiais laikais galima rasti ir kompaktiškesnių modelių, kuriuos patogiai galima įtalpinti kad ir patalpos kampe. Spauskite čia, jei norite tuo įsitikinti ir susipažinti su prekyboje esančiomis voniomis.

Praustuvo nereikėtų statyti šalia unitazo

Dažnai manoma, kad tualete besikaupiantys mikrobai gali „pereiti“ ir į netoliese stovinčią kriauklę, todėl naudoti ją kasdienėms procedūroms gali būti kiek nehigieniška. Visgi, dėl to baimintis tikrai nereikėtų – ne kartą buvo įrodyta, jog unitazas negali paveikti praustuvo higienos, taigi į šį aspektą įrenginėjant vonios kambarį neverta susikoncentruoti.

Dušo kabinos savo komfortu niekuomet neprilygs vonioms

Įprasta manyti, kad tik voniose galime maksimaliai atsipalaiduoti ir pailsėti. Taip, tikėtina, kad dušo kabinoje negalėsite pilnai išsitiesti, tačiau jų siūlomų galimybių taip pat nereikėtų nuvertinti. Kai kurie iš šių įrenginių siūlo masažines funkcijas, o taip pat galima rasti ir gilesnį padėklą turinčius modelius, kuriuose galėsite patogiai atsisėsti. Įvairias dušo kabinas apžiūrėti galite Pigu.lt el. parduotuvėje – šioje svetainėje jas įsigysite palankia kaina.

Nustoję tikėti visais šiais mitais, vonios kambarį daug paprasčiau įsirengsite pagal asmeninius savo poreikius. Nors tam tikros taisyklės čia egzistuoja, pirmenybę visuomet reikėtų teikti savo ir namiškių komfortui.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų