Vasarą pasitiks moteriškoje bendrystėje

 Pernai renginys sulaukė didelio susidomėjimo.  Dainiaus Vyto nuotr. Pernai renginys sulaukė didelio susidomėjimo. Dainiaus Vyto nuotr.

Skaistė VASILIAUSKAITĖ-DANČENKOVIENĖ

Šiemet Ukmergėje antrą kartą vyks sijonuotos vasaros sutiktuvės. Birželio 5 dieną 18 valandą gongų garsai pakvies moteris susirinkti mažomis grupelėmis ir papuošti Ukmergę suknelėmis.

„Gongai skambės ir žadins Ukmergę, prisikelsim vasarai ir žavesiui“, – sako renginio sumanytoja, psichologijos studijos „Laimės namai“ įkūrėja Jurgita Vasiliauskienė.

Šiemet vasaros sutiktuvių formatas yra keičiamas. Neliks kiemelių, tačiau apgalvota daug jaukių, sielas džiuginančių smulkmenų. Pagrindinis renginio akcentas – gongai, kuriais gros Linas Švirinas.

„Ukmergės piliakalnio viršūnė suskambės, o sijonuotos dalyvės paklius į vietą, kur gyvenimo tempas ir greitis natūraliai sulėtės, pasitelkiant garsų terapiją, todėl stresus patiriančioms moterims tai bus puiki stotelė savęs perkrovimui“, – sako renginio organizatorė, Pabaisko bendraminčių klubo pirmininkė Dovilė Janulienė.

Pernai renginys sutraukė apie 200 dalyvių. Šiemet organizatoriams tenka mažinti dalyvių skaičių. „Dėl karantino apribojimų tik 30 moterų galime pakviesti į piliakalnio viršukalnę, kur beklausydamos gongų kvėpuosim kadagio dūmais, deginsim vaško žvakeles, ryšėsim stiklo karoliukų apyrankes ir būsime bendrystėje“, – pasakoja idėjos autorė J. Vasiliauskienė.

 Pakvietimus galima laimėti  socialiniame tinkle „Facebook“, komentuojant renginį ir žymint komentaruose save ir su kuo norite atvykti drauge – draugę, mamą, sesę, dukrą, kolegę.  Organizatoriai kiekvieną dieną paskelbia po dvi laimėtojas. „Jei karantino sąlygos bus švelninamos, tikrai pakviesime ir daugiau“, – žada moteriškos bendrystės skatintojos. Moterys kviečiamos į renginį atsinešti po gėlę.

„Ši šventė – tai priminimas apie išskirtinai moterišką, sakralinę prasmę turintį moters drabužį. Ilgas kūgio formos sijonas ne tik itin traukia akį savo išskirtiniu ir nekasdieniu grožiu, bet moteriai suteikia paslaptingą poveikį...“ – sako renginio organizatorės.

Kam nepavyks laimėti kvietimų, siūloma telktis mažomis grupelėmis ir klausytis gongų Ukmergės mieste. Siekiant sudaryti sąlygas kuo daugiau norinčiųjų išgirsti skambantį Ukmergės piliakalnį, vyks tiesioginė transliacija socialinio tinklo „Facebook“ „Ukmergės žinių“ paskyroje.

Renginį remia rajono savivaldybė.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)

Komentarai  

0 # Linda Mark 2020-05-25 14:43
KAIP SKOLIAU IŠ ŠIOS DIDELĖS BENDROVĖS

Sveiki, mano brangūs žmonės, aš esu Linda McDonald, šiuo metu gyvenanti Austine, Teksaso valstijoje, JAV. Šiuo metu esu našlė su trim vaikais ir 2018 m. Balandžio mėn. Aš buvau finansinėje padėtyje ir man reikėjo refinansuoti ir sumokėti sąskaitas. Bandžiau ieškoti paskolų iš įvairių privačių ir verslo paskolų firmų, bet niekada nepavyko. Daugelis bankų atmetė mano kreditą ir nesiskundė toms paskolų bendrovėms, kurios vadina juos savo pinigų skolintojais, nes jie visi yra sukčiai, jie visi nori pinigų, o jūs dar negirdite iš jų. Jie du kartus tai darė prieš susitikdami su p. Davidas Wilsonas. Įdomiausia tai, kad mano paskola man buvo perduota per 74 valandas, todėl patarčiau susisiekti su ponu Deividu, jei jus domina paskolos gavimas ir esate tikri, kad galite ją grąžinti laiku, galite su juo susisiekti elektroniniu paštu. paštu ……… („davidwilsonloancompany4 @ gmail.com“)
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų