Spausdinti šį puslapį

Ką reiškia kokybiška interneto svetainė?

„Jeigu Jūsų nėra internete, tai Jūsų nėra niekur“ – nei kiek neabejodami šia tiesa sako interneto svetainių kūrėjai „Only media“.

Ir iš tiesų interneto svetainių kūrimas šiuo metu patraukli ir itin vertinama sritis – tai vienas populiariausių būdų verslui pristatyti, klientams pritraukti, savo produkcijai populiarinti ir didesniam pelnui įgyti. Tačiau labai dažnai prieš susiruošiant kurti interneto svetainę, nežinoma, kas yra gera ir kokybiška interneto svetainė. Apie tai paklausėme „Only media“ interneto svetainių kūrėjų ir paprašėme pasidalinti savo įžvalgomis.

Patikimumas, saugumas ir greitis – geros interneto svetainės savybės

Kuo aukštesnis informacijos pasiekiamumo lygmuo, tuo daugiau vartotojų gali ją pasiekti. Kuo patikimesnė informacija svetainėje publikuojama, tuo daugiau žmonių į ją sugrįžta. Kuo lengviau informacija prieinama, tuo paprasčiau ją pasiekti bet kokiems vartotojams (pavyzdžiui, neįgaliesiems). Į tai būtina atsižvelgti kuriant interneto svetainę.

Ekspertai neslepia, jog interneto svetainei labai svarbu saugumas, o jį užtikrinti gali patikima ir stabili interneto svetainių kūrimo platforma, turinti daugybę papildinių bei naujų funkcijų įdiegimo galimybių ir aukštą saugumo lygį. Pavyzdžiui, „Wordpress“ interneto svetainių kūrimo platforma yra patraukli vartotojams ir užima daugiau nei 30 proc. žiniatinklio. Taip pat interneto svetainių kūrimo platforma turi suteikti galimybę vartotojui savarankiškai valdyti savo svetainę – atlikti pakeitimus, atnaujinti turinį. Ir tam nereikia jokių specialių programavimo įgūdžių. Iškilus problemoms – visuomet galima pasitarti su profesionalais arba užsakyti jų teikiamas ne tik interneto svetainės kūrimo, bet ir priežiūros paslaugas.

Išmaniesiems įrenginiams pritaikytas svetainės dizainas

Jei norite verslą vykdyti internete, pagrindinis reikalavimas yra išmaniesiems pritaikyta interneto svetainė. Deja, vis dar yra tokių, kurių negalima naršyti per mobilųjį įrenginį. „Only media“ kūrėjai džiaugiasi, kad jų sukurtos interneto svetainės ir projektai 100 proc. sklandžiai veikia bet kuriame įrenginyje!

Svetainės pritaikymas išmaniesiems įrenginiams yra gerai žinomas „Google“ paieškos sistemos reitingas. Taigi norint geresnių paieškos rezultatų, reikia skirti tam laiko ir turėti reikalingų žinių. Be to, į vartotoją orientuotas svetainės dizainas pagerina galimybes lankytojus paversti klientais.

SEO galia – tai, kuo verta tikėti

SEO yra be galo svarbus prekės ženklo (tiek produkto, tiek paslaugos) atradimui internete. Nors yra daug kūrybinių strategijų, kurias galima naudoti, pirmiausia svetainei reikia tvirto pagrindo. Trumpai tariant, SEO yra efektyviausias, kai jis yra integruotas į svetainės dizainą. Interneto svetainės URL struktūra, vertingas turinys ir jo kūrimas, pritaikymas išmaniesiems įrenginiams bei vartotojams patrauklus puslapio įkėlimo greitis – tai veiksniai, kuriuos itin vertina „Google“ paieškos sistemos algoritmai ir kurių kokybę pakelti galima naudojant SEO.

„Turinys yra karalius“ – neabejoja internetinės rinkodaros ekspertai

Kuriant interneto svetainę būtina skirti dėmesio jos turiniui – jame skelbiamos informacijos aktualumui, vertingumui, naujumui ir patikimumui. Įrodykite klientui, kad stengiatės dėl jo, esate atviri, inovatyvūs ir sėkmingai funkcionuojantys. Interneto svetainė – puikus Jūsų verslo atspindys, ypač jei yra kuriama naudojant šiuolaikinio dizaino estetiką ir pasitelkiant geriausią kūrimo techniką. Gerai suprojektuota svetainė užtikrina geriausių Jūsų verslo pusių atskleidimą, o potencialius lankytojus paverčia nuolatiniaisklientais.

Interneto svetainės kūrimo eiga ir laikas priklauso nuo specialistų

„Only media“ sako, kad klientus dažnai domina kaip yra atliekamas interneto svetainės kūrimas. Atsakymas gana abstraktus – kiekvienam verslui kuriama individuali svetainė, atsižvelgiant į kliento poreikius, tikslus ir verslo pobūdį. Tik būtina atminti, kad interneto svetainė – pirmas kliento įspūdis, todėl jį reikia padaryti kuo didesnį.

„Only media“ interneto svetainės kūrėjus verta rinktis tuomet, kai norima turėti elegantišką, efektyvią, išmaniesiems įrenginiams pritaikytą, paieškos sistemoms optimizuotą (SEO) interneto svetainę, kuria lengva ir paprasta naudotis. Mūsų sukurtas rezultatas –pirmaujantis ir tikslinis turinys, pritraukiantis didelius lankytojų srautusus.

Leiskite mums sukurti šiuolaikišką ir patrauklią interneto svetainę, kuri puikiai atrodys bet kuriame įrenginyje ir skatins klientų norą bendradarbiauti su Jumis! „Only media“ paslaugas užsisakyti galite el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį., telefonu 8 6 2794 977 arba apsilankę interneto svetainėje – www.onlymedia.lt – ir užpildę specialią formą.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)