Įvažiavimai – tik su gyventojų prisidėjimu

Gyventojai tikisi įvažiavimų į daugiabučius namus remonto.  Jūratės Baltrūnienės nuotr. Gyventojai tikisi įvažiavimų į daugiabučius namus remonto. Jūratės Baltrūnienės nuotr.

Į redakciją paskambinusi ukmergiškė Jūratė Baltrūnienė pastebi, kad dabar daug rašome apie kelių remontą. Tam skirtos papildomos Vyriausybės lėšos.

Tačiau mano, kad kai kurie seniai numatyti darbai nevyksta. Klausia dėl Veterinarijos gatvės įvažiavimų į 2, 6, 8, 10 daugiabučius namus.

Sakė, kad kai buvo atliekamas gatvės remontas, žadėta, jog įvažiavimai bus suremontuoti, bet dabar jokių žinių nebeturi. Sakė, kad yra pateikta gyventojų paraiška.  „Girdim dabar vis, kad tai vieną, tai kitą kelią remontuos, o kaip su įvažiavimais?“ – klausia skaitytoja.

„Iš minėtų namų tik Veterinarijos gatvės namo Nr. 2 bendrija kreipėsi į savivaldybės administraciją dėl įvažiavimo ir automobilių stovėjimo aikštelės įrengimo, prisidedant gyventojų lėšomis. Šiuo metu rengiamas šio namo statinių projektas. Parengus jį ir pasirašius sutartį su bendrija, projektas bus įgyvendinamas“, – į mūsų klausimą pateikė atsakymą rajono savivaldybės Statybos ir infrastruktūros skyriaus vedėjas Gediminas Narbutas.

Įvažiavimai į daugiabučių namų kiemus tvarkomi Savivaldybės tarybos sprendimu, patvirtintu Susisiekimo komunikacijų ir jų inžinerinių tinklų daugiabučių gyvenamųjų namų kvartaluose statybos, rekonstravimo ir remonto, dalyvaujant fiziniams ir juridiniams asmenims, tvarkos aprašu. Jame numatytas finansinis gyventojų prisidėjimas.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų