Populiariausi prieškambario baldai: ar visus juos turite savo namuose?

Koridorius yra ta namų erdvė, kurią tiek mes, tiek į svečius užsukę draugai pamatome pirmiausiai – būtent dėl to jo įrengimui norisi skirti ypatingą dėmesį. Kone labiausiai prie to prisideda tinkamai pasirinkti baldai: prieškambariui skirtų gaminių pasirinkimas yra pakankamai platus, todėl neretai ilgai svarstoma, kokie variantai yra tinkamiausi. Siūlome susipažinti su populiariausių baldų sąrašu – geriau perpratę jų pritaikymo niuansus, daug lengviau nuspręsite, kas geriausiai tinka būtent Jūsų atveju.

Spinta

Tai – kone pats svarbiausias šios erdvės baldas, galintis pasiūlyti pakankamai daug vietos Jūsų daiktams. Idealiausia, jei koridoriuje įmanoma pastatyti talpią spintą stumdomomis durimis: tuomet galima atsisakyti daugelio žemiau išvardintų baldų ir netgi atlaisvinti vietos miegamajame ar kituose kambariuose esančiose spintose. Visgi, net ir neturėdami daug laisvos vietos, galite surasti kompaktiškesnių spintų, kuriose patogiai pasikabinsite drabužius, o jei prireiks, galėsite susidėti ir batus ar kitus svarbiausius atributus.

Kabykla

Tais atvejais, kai erdviai spintai vietos neužtenka (ar tiesiog ją paskyrėte kitiems tikslams), verta pagalvoti apie drabužių kabyklą. Ji pareikalaus kur kas mažiau erdvės, tačiau tiek Jūs patys, tiek svečiai patogiai galės pasikabinti viršutinius rūbus, o kai kuriais atvejais turėsite vietos ir skėčių laikymui. Šie gaminiai pasižymi labai paprasta, tačiau elegantiška išvaizda, todėl juos lengva priderinti prie bet kokio interjero. O jei prireiks, kabyklą labai lengvai galėsite pernešti kitur.

Batų sandėliavimui skirti baldai

Netvarkingai sudėti batai labai greitai gali sujaukti koridoriaus tvarką – pasistenkite, kad taip nenutiktų. Avalynės laikymui yra skirtos uždaros spintelės ir atviros lentynos, taigi tikrai surasite Jums tinkantį, ne per daug vietos užimantį gaminį. Svarbiausia preliminariai apskaičiuoti, kiek batų vienu metu koridoriuje ketinate laikyti. Taip pat galima rinktis ir suoliukuose integruotas batų lentynas: taip išvengsite vieno papildomo pirkinio ir batus galėsite apsiauti patogiai atsisėdę.

Prieškambario veidrodis

Daugelis iš mūsų turi įprotį pažvelgti į veidrodį prieš išeinant iš namų – itin patogu, jei tai galima padaryti būtent prieškambaryje. Šie gaminiai labai dažnai yra integruojami į didesnes spintas, tačiau jei pasirinksite kitą variantą, veidrodį visuomet galėsite įsigyti ir atskirai. Apgalvokite, kurią sieną galėsite jam paskirti ir pagal tai išsirinksite tinkamiausius matmenis. Atkreipkite dėmesį, kad kai kurie modeliai turi ir lentynėles – ant jų galėsite susidėti svarbiausius daiktus.

Pufai

Nors tai tikrai nėra patys būtiniausi baldai, turint šiek tiek daugiau vietos, verta pagalvoti apie papildomą komfortą. Atsisėdus ant pufo, bus galima daug patogiau apsiauti batus – užsukę svečiai tikrai įvertins tokią galimybę, o ir Jūs patys ne kartą ja pasinaudosite. Be to, tokie baldai gali būti naudojami ir kaip daiktadėžės, taigi turėsite dar daugiau vietos įvairiems savo daiktams.

Komoda ar spintelė

Prieškambaryje labai patogu laikyti ir namų ar automobilio raktus bei kitus smulkesnius daiktus, kuriems taip pat reikia papildomos vietos. Tokiais atvejais praverčia spintelės ar netgi komodos – net nepastebėsite, kaip greit jų stalčiai užsipildys kituose kambariuose vietos nesuradusiais daiktais. Toks sprendimas ypač pasiteisina tuomet, jei neužtenka vietos erdvesnei spintai. Komodą galima rinktis iš svetainei skirtų baldų – plati šių gaminių dydžių įvairovė suteiks galimybę surasti net ir mažesnei erdvei tinkantį baldą. Spauskite čia, jei norite juos apžiūrėti.

Prieškambario komplektas

Daugelį prieš tai minėtų baldų apjungia bendri prieškambario komplektai, kurie leidžia sutaupyti laiko, o neretai – ir papildomų lėšų. Šiuose baldų rinkiniuose galima rasti veidrodį, kabyklas, spinteles, spintas ar netgi minkštasuolius, tačiau didžiausias privalumas tas, jog visi šie gaminiai jau yra suderinti stilistiškai. Jums tereikia žinoti, kokie baldai yra reikalingiausi ir kiek vietos jiems galite skirti – pagal tai surasite kur kas daugiau nei vieną variantą. Tiek komplektus, tiek pavienius koridoriaus baldus galima įsigyti Pigu.lt el. parduotuvėje – čia jie siūlomi gera kaina.

Tarp visų šių baldų tikrai surasite tokius, kurie tiks Jūsų prieškambariui. Rinkdamiesi juos, nepamirškite, kad kokybė šiuo atveju yra svarbesnė už kiekybę – net ir keli, kruopščiai parinkti baldai dažnu atveju bus naudingesni nei didesnis, tačiau visiškai nepraktiškas, praėjimą blokuojantis jų kiekis.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų