Paslaugų skelbimai ieškantiems pagalbos

Jei ieškote paslaugų apinkotvarkos, sporto, grožio, dailės, mokymų, renginių planavimo ar kitose gyvenimiškose srityse – A13 portalas gali tapti puikia išeitimi. Ieškantiems pagalbos ir paslaugų – naujas ir platų paslaugų spektrą turintis portalas taps puikia išeitimi, norint pasiekti paslaugas greitai ir patogiai.

Menas

Jei ieškote dailės ar meno atstovų paslaugų – dailės ir meno kategorijoje rasite dailininkų, dailės mokytojų, graviruotojų ar net aktorių paslaugas. Dailės atstovai padės jums išsirinkti norimą paveikslą ar portretą namų interjerui padailinti ar kitai meninės paskirties paslaugai atlikti, o aktoriai galės puikiai pagyvinti renginių ar švenčių scenarijų.

Mokymai

Jei norite įgyti žinių biologijos, chemijos, anglų kalbos ar architektūros srityse – skyrelyje „Mokymai. Kursai. Vertimai“ galėsite rasti minėtų sričių korepetitorius, galinčius jums padėti pagilinti žinias ar atrasti naują, dar nepažintą sritį. Paslaugos turi išsamią informaciją bei aprašymus, todėl galėsite lengvai rasti korepetitorių kontaktus bei susitarti su jais dėl galimybės mokytis norimą dalyką.

Remonto darbai

Įrenginėjant ar remontuojant būstą dažnai ieškome specialistų, galinčių padėti paversti būstą jūsų išsvajota gyvenamąja vieta. A13 siūlo plačią statybos ir remonto darbų įvairovę – čia galėsite rasti 3D frezavimo, grindų klojimo, tinkavimo ar tapetų klijavimo paslaugas už jums prieinamą kainą. Kokybiškas būsto įrengimas – itin aktuali ir svarbi tematika, įrenginėjnt būstą kokybiškai ir su ilgalaike perspektyva.

Specialistų paslaugos

A13 portale galima atrasti didelę specialistų įvairovę. Grafikos dizaineriai, fizinės-individualios asmens apsaugos, finansų, buhalterijos, darbo teisės, mobiliojo ryšio telefonų remonto specialistai gali tapti puikia pagalba priimant svarbius sprendimus ar vystant verslą. Pavyzdžiui, viena moderniausių sričių, grafikos dizaineriai, gali jums padėti plakatų ar puslapių kūrime. Jei turite aiškią, nuoseklią viziją, kokį galutinį produktą norite matyti, grafikos dizaineriai, pasitelkdami vaizdų techniką gali pasiūlyti netikėčiausius ir įdomiausius sprendimus, kurie gali tapti pasisekimo pagrindu jūsų vystomam produktui.

Sveikata ir grožis

Turbūt vienas aktualiausių produktyvaus, fizinę ir emocinę sveikatą palaikančių elementų kiekvieno žmogaus kasdienybėje yra sveikata. Tam, kad išliktumėte energingi, sveiki bei visad jaustumėtės gerai ir žvaliai – reikalingas fizinis aktyvumas. Reguliarus fizinis aktyvumas padeda reguliuoti kūno svorį, būklę ar net sumažinti su nutukimu susijusių ligų riziką. Taip pat fizinis aktyvumas turi įtakos nuotaikos bei streso faktoriaus reguliavimui. Portale A13 galėsite atrasti asmeninių, bėgimo, aeorobikos ar net bokso trenerių, pasirinktai pagal jūsų norus ir galimybes, galinčių padėti suderinti jūsų fizinį aktyvumą bei palaikyti jūsų savijautą stabiliame lygmenyje. Grožio bei dietologijos specialistai padės jums suderinti sveikos mitybos ir odos puoselėjimo elementus.

Laisvalaikis ir pramogos

A13 paslaugų svetainėje rasite ne tik su darbu, bet ir su laisvalaikiu susijusių skelbimų. A13 skelbia žvejybos ir medžioklės laisvalaikio kategorijas. Jei laisvalaikiu mėgstate būti gamtoje ir žvejoti - A13 jums pasiūlys žvejybos mokymus bei konsultavimą, žvejybos gido paslaugas ar net įrankių remontą bei priežiūrą norint išlaikyti priemones geroje būklėje.

Renginiai

Virėjai, padavėjai, barmenai, animatoriai – jūsų šventės kokybės garantas. Jei rengiate iškilmes arba šventę, šių specialistų pagalba gali palengvinti šventės eigą ir organizacinius užmojus. Virėjai, padavėjai, barmenai – užtikrins jūsų šventės maisto kokybę ir aptarnavimą, o jei rengiate vaikų šventę, puikiai gali padėti animatoriai, padėsiantis sukurti kūrybišką ir nuoširdžią šventę jūsų mažiesiems.
Ieškantiems pagalbos mokymų, laisvalaikio, statybos, dailės ar kitų paslaugų - A13 portalas puikus pasirinkimas. Nuolat augantis, naujas paslaugų portalas siūlo įvairias kategorijas, kuriose galėsite greitai ir patogiai atrasti ieškomą paslaugų tipą - sistemoje viskas išskirstyta į kategorijas ir subkategorijas, todėl atrasti reikiamus elementus itin paprasta.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų