Spausdinti šį puslapį

Vasariškų nagučių tendencijos 2020

Vasara – tai geriausias laikas puoštis ir gražintis! Dalis moterų kitais metų laikais nesigražina taip intensyviai kaip vasarą, tačiau dailius nagučius karštuoju sezonu nori turėti kiekviena. Galite pamiršti apie pastelines, rožines spalvas 2020 metų vasarą, nes dabar mados viršūnėje – tai, ko daug!

Blizgučiai

Taip, blizgučiai grįžta į madą. Su jais galėsite žvilgėti jau iš tolo! Toks manikiūras Vilniuje atliekamas „Babor SPA“, „Beauty Center“ ir grožio estetikos centre „Beauty Peak“.

Puiku tai, kad su blizgučiais galima žaisti. Galima pasidaryti prancūzišką manikiūrą ir nagų viršūnes padengti tik blizgučiais, vietoje, įprasto, balto lako.

Juodos žvaigždutės

Žvaigždės nėra naujas trendas. Jos jau buvo madoje žiemos sezonu, tačiau juodos žvaigždės – tai kažkas naujo. Žinoma, galima jas piešti ir naudojantis kitomis spalvomis (galbūt, kur kas vasariškesnėmis), tačiau mados yra mados ir kartais verta eksperimentuoti!

5 spalvų nagai

Tikriausiai dar pavasarį spėjote pamatyti šį trendą, puošiantį merginų rankas ir kojas. Jei renkatės tokiomis spalvos puošti rankų nagus, vertėtų vienodai lakuoti ir kojų nagučius. Toks pedikiūras Vilniuje atliekamas grožio namuose „Studija 9“ bei „Užupio grožio namuose“.

Konfeti

Tikriausiai daugeliui vasara asocijuojasi su įvairiais festivaliais bei šventėmis, tad konfeti papuošti nagus – išties labai šventiškas sprendimas. Tad jei vasarą planuojate daug švęsti – šis manikiūras kaip tik Jums!

Pusė

Lakuoti pusė nago, iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti keista ir nepatogu. Tačiau tai nauja tendencija, kuri užkariauja pasaulį! Spalvos, kurias rinksitės nėra svarbios. Svarbu tik pats „pusės“ principas.

Tropiniai nagai

Norintiems gražių, vasariškų ir... topinių nagų, vertėtų nago pagrindą lakuoti pasteline, rožine spalva. Tuomet dekoruoti nagus tropikų lapais. Tropiniai lapai dabar madoje visur! Pradedant nagais, baigiant vestuvių ir interjero dekoracijomis.


Geliniai nagų lakai - puikus pasirinkimas bet kurios tendencijos įgyvendinimui.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)