Spausdinti šį puslapį

Nešiojamas kompiuteris – geresnė inversija nei stacionarus?

Geras kompiuteris gyvenimą padaro kur kas paprastesniu, tad nieko keisto, kad daugelis žmonių sutinka investuoti daugiau, kad tik kompiuterio naudojimo metu jis puikiai veiktų, nekeltų jokių nesklandumų, galiausiai užtikrintų, kad darbų atlikimas bus greitas, operatyvus, galiausiai – malonus. Juk su tinkama įranga – dirbti yra gera.

Pasirinkimas – platus

Ar dažniau perkami nešiojami ar stacionarūs kompiuteriai? Atsakyti sunku, kadangi skiriantis žmonių poreikiams – skiriasi ir pasirinkimai. Galima sakyti, kad skaičiai gana lygūs. Juolab, nešiojami kompiuteriai akcija metu kainuoja ypač pigiai, o pasirinkus galimybę mokėti išsimokėtinai – net sutaupysite.

Keliaukite ir dirbkite

Žinoma, nešiojamieji kompiuteriai labiausiai vertinami dėl mobilumo. Jie leidžia visiškai neprisirišti prie  vietos, dirbti ten, kur Jums labiausiai norisi. Kadangi atsiranda vis daugiau darbų, kurie leidžia dirbti iš bet kurio pasaulio kampelio – mobilumas ir tuo pačiu kompiuterio lengvumas – tampa prioritetu. Net ir tie patys nešiojami kompiuteriai tampa vis lengvesni, kad juos transportuoti būtų paprasta ir patogu.

Naudokite tada, kai reikia

Žinoma, greta mobilumo taip pat įvertinama galimybė dirbti toje vietoje, kur Jums labiausiai tinka arba kur Jums labiausiai norisi visiškai nepergyventi, kad šalia nėra tinklo, kuris tiektų energiją. Tokiu atveju nešiojamieji kompiuteriai labai palengvina gyvenimą, kadangi dirbti galima net ir gamtoje.

Patogu? Net labai. Svarbiausia – suteikia galimybę rinktis, o šiais laikais žmonėms tai visada yra prioritetas. Žinoma, tam reikalinga baterija, kuri užtikrina, kad sklandžiai Jums tarnaus. Svarbiausia, kad ji būtų greitai pakraunama, o kai yra pakrauta – ilgai laikytų.

Nešiojamieji kompiuteriai – tokie pat galingi

Iki šiol gana gajus mitas, kad nešiojamas kompiuteris yra tinkamas pasirinkimas tik pramogoms, kadangi jo atmintis yra gana maža, vaizdo plokštė – skurdi ir profesionaliems darbams visada geriausias pasirinkimas yra stacionarus kompiuteris. Tačiau tai nėra tiesa, kadangi šiuo metu integruojami kietieji diskai tikrai padeda pasiekti ypač gerą našumą, o kadangi dažniausiai nešiojamų kaina yra mažesnė – atsiperka visomis prasmėmis.

Kuris variantas geriausias Jums? Atsakyti yra sunku, kadangi reikia įvertinti nemažai kriterijų, palyginti kuo daugiau asmeninių galimybių, tad konsultacija su specialistu – labai rekomenduojama.

 

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)