Spausdinti šį puslapį

Kuriame apšvietimą miegamojo patalpoje!

Miegamasis yra bene pati intymiausia vieta namuose, kurioje norisi maloniai leisti laiką, taip pat, kurioje norisi atsipalaiduoti, tad kiekvienas, kuris renkasi tinkamiausią apšvietimo sistemą – turi kuo daugiau dėmesio skirti smulkmenoms. Juk būtent jos ir lemia kokybę, galiausiai, užtikrina, kad šviestuvai miegamajam ne tik puoš aplinką, tačiau ir suteiks jai daugiau unikalumo.

Komponuokite kelias apšvietimo sistemas

Pradėsime nuo to, kad pirmiausia yra būtinas kelių apšvietimo sistemų komponavimas. Dažniausiai greta lovos montuojamos skaitymo lempos, klasikinio stiliaus interjere nuostabiai atrodys ir masyvūs toršerai.

Žinoma, būtinas ir bendrinis apšvietimas, kuris suteikia patalpai daugiau jaukumo, galiausiai, padeda puikiai matyti vakaro metu. Taip pat moterys linkusios papildomai apšviesti kosmetinio staliuko arba miegamojo spintos vietas, kadangi tuomet ne tik pabrėžiamos tam tikros zonos, tačiau ir pagerinamas matomumas, kuris leidžia nevarginti akių kuriant savo stilių.

Akcentų pabrėžimas šviestuvu

Kadangi šviestuvai miegamajam yra labai įvairūs – ieškodami Jums labiausiai tinkamo būtinai susipažinkite su galimybėmis. Tai reiškia, kad verta rinktis ne tik stilingus šviestuvus, tačiau ir tokius, kurie kuria jaukią aplinką, kurioje pabrėžia svarbiausius jos akcentus, galiausiai, kurie nereikalauja daug energijos, tad LED – visapusiškai laimi.

Nedideli šviestuvai, kurie dažniausiai montuojami sienose, puikiai atrodo tose vietose, kur reikalingas tas tikrų zonų pabrėžimas. Pirmiausia, kaip jau minėjome, veidrodžių zonų, taip pat jais galima dekoruoti ir paveikslus, skoningai atrodo šviestuvai greta lango, kuris turėtų šviesti balta šviesa. Tam labiausiai pasitarnauja LED, tačiau galima rinktis ir kitas ekonomiškas alternatyvas.

Šviestuvo derinamas stiliuje

Galiausiai, ieškant labiausiai sutinkamos apšvietimo sistemos būtinai daugiau dėmesio reikia skirti stiliui. Jeigu puikiai žinote, koks stilius yra komponuojamas miegamojo patalpoje – tokiu atveju siūlome atitinkamai rinktis ir šviestuvą, kuris harmoningai įsilies į aplinką. Tai gali būti klasikinio, modernaus stiliaus šviestuvas, taip pat ir toks, kuris kvepia Skandinavišku dvelksmu. Žinoma, kai kurie renkasi visiškai priešingus šviestuvus, kuri stiliaus prasme, atrodo, net nedera. Tačiau būtent tai jiems suteikia daugiau unikalumo, svarbos, pabrėžia kambario išskirtinumą. Ir visa tai galima padaryti su vienu šviestuvu.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)