Apatiniai: kaip išsirinkti tinkamus, gražius ir patogius?

Kasdien dėvimas apatinis trikotažas užima reikšmingą vietą moters garderobe. Savo išvaizda besirūpinanti moteris neabejotinai turi ne vieną komplektėlį kasdienai, seksualių rinkinukų romantiškiems vakarams, stilingų, dailių apatinių ypatingoms progoms... Apatinis trikotažas yra krislas moteriškos paslapties ir seksualumo. Tačiau šiame kontekste nereikėtų patogumo aukoti dėl mados, tad renkantis apatinį trikotažą tikslinga atsižvelgti ne tik į dailumą, bet ir į patogumą. Ar įmanoma suderinti šiuos du svarbius aspektus?

Kaip išsirinkti dailius ir patogius apatinius drabužius?

Gražių apatinių drabužių pardavimo vietose apstu: daugiau ar mažiau atviri, dekoruoti nėriniais, kaspinėliais, karoliukais, akį traukiantys žvilgančiu audiniu, netradiciniais sprendimais ir pan. Bet rasti gražius ir patogius jau kiek sudėtingiau. Dažnai pasitaiko, jog moterys stilingus, dailius apatinius tiesiog įsimyli vos pamatę ir, nesant tinkamo dydžio, perka kiek didokus ar per mažus. Bet toks sprendimas lems, jog spintoje turėsite  žavingą apatinį trikotažą, tačiau jį vilkėdama jausite diskomfortą. Klausiate, koks dydis yra tinkamas? Apatiniai idealiai Jums tinka, jei nespaudžia, nekrenta, neveržia, nevaržo judesių ir prilaiko visa, ką reikia.

Keli vertingi patarimai, padėsiantys pasirinkti tinkamus apatinius:

  •         Jei esate džinsų gerbėja, dažnai mūvite pažemintą liemenį turinčias kelnes ir turite kiek apvalesnes kūno formas, Jums puikiai tiks apatiniai šortukai su plačiais šonais.
  •         Apatinių komplektai su šortukais bus itin sveikintinas pasirinkimas lieknoms moterims – tokio tipo kelnaitės dailiai suapvalins sėdmenis.
  •         Norite šio to universalaus? Rinkitės klasikines kelnaites – pavienes arba komplekte. Tokio tipo apatiniai tiks prie bet kokių aprangos derinių. Tiesa, verta pastebėti, jog klasikinio tipo kelnaitės labiausiai tinka moterims, turinčioms smėlio laikrodžio figūrą.
  •         Dievinate laisvai krintančius drabužius, o gal, atvirkščiai, figūrą išryškinančias sukneles, sijonus? Puikus pasirinkimas bus kelnaitės su juostele. Jausitės komfortiškai, laisvai ir seksualiai.
  •         Jei turite didelę krūtinę, prioritetą teikite liemenėlėms su uždarais kaušeliais, tvirtai prilaikančioms krūtis, turinčios plačias petnešėles. Galbūt atrodo, kad tokie modeliai seksualumu nespindi, tačiau neabejojame, jog maloniai nustebsite peržiūrėję https://www.cupid.lt/ asortimentą.
  •         Mažų krūtinių savininkėms verta įsigyti „push up“ efektą suteikiančių liemenėlių – net maža krūtinė su tokia atrodys putlesnė, pilnesnė, itin dailių formų.
  •         Šiltuoju metų laiku mėgstate sukneles, palaidines be petnešėlių? Tuomet Jūsų apatinių arsenalą būtinai turėtų papildyti liemenėlės su nusegamomis petnešėlėmis.
  •         Rinkitės švelnių, malonių kūnui ir natūralių audinių apatinius, leisiančius odai laisvai kvėpuoti, nedirgsiančius jos ir dovanosiančius maksimalų komfortą dėvint apatinius visą dieną.

Norite spinduliuoti elegancija ir žavesiu?

Nebijokite spalvų! Apatiniai gali būti ne tik juodi ir balti – tobulai atrodo karšti raudoni, sodriai mėlyni, romantiški rausvi, kreminės spalvos, žydri ir kt. Plati spalvų paletė leis kiekvienai atrasti patinkančius derinius. Įsigykite komplektukus arba derinkite skirtingų spalvų kelnaites, liemenėlę, o norinčios daugiau seksualumo – nepamirškite ir prisegamų kojinių.

Jei mėgstate nešioti aptemptas, kūno linijas išryškinančias sukneles, Jūsų spintoje privalo įsikurti bent vieneri formuojantys apatiniai. Nors jie dažnai traktuojami kaip liekninantys, tačiau jų funkcija nebūtinai tik ši, nes jie idealiai tinka ir tobulą figūrą turinčioms moterims. Formuojantys apatiniai suteikia grakštesnį, tolygų siluetą, todėl aptempta suknutė net iš plonyčio audinio atrodys nepriekaištingai.

Jei vilkite plono audinio aptemptas kelnes, sijoną, suknelę, puikiai tiks daili liemenėlė ir besiūlės kelnaitės.

https://www.cupid.lt/ atvers neaprėpiamas moteriško paslaptingumo, seksualumo galimybes. Nevaržykite savo fatališkos prigimties – dovanokite komfortą bei papildomą žavesį.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų