Naujausias ir saugiausias apgamų, karpų ir plaukų šalinimo būdas

Mes visą gyvenimą rūpinamės savo kūnu įvairiais būdais – valgome įvairų maistą, šildomės saulėje, drėkiname odą. Deja, net gerai prižiūrėdami save, randame tokių savo kūno detalių, kurios mums nepatinka. Bet jei tai kažkas, kas pašalinama su lazerine procedūra, tos nemalonios detalės taps praeitimi. O kur sprendžiamos tokios problemos? Vienas iš populiariausių pasirinkimų yra „Sapiegos klinika“, kurioje siūlomos inovatyvios lazerinės dermatologijos procedūros, pavyzdžiui, greitas bei saugus apgamų, karpų ir plaukų šalinimas.

Kai apgamai per daug trukdo

Lazerių technologijos sparčiai vystosi ir šiuo metu naudojamos net ir atliekant grožio procedūras. „Sapiegos klinikoje“ naudojamas „Erbium YAG technologijos MCL 31 Dermablate“ lazeris yra skirtas būtent apgamams ir kitiems gerybiniams odos dariniams. Galbūt esate girdėję apie skausmingus apgamų šalinimo metodus, po kurių lieka žaizdos, kurias net tenka siūti. Lazerinės dermatologijos procedūra yra daug saugesnė alternatyva, nes lazeris itin tiksliai ir pamažu gydo tik patį apgamą, tad dažnai net nereikia nuskausminamųjų. O priežiūra po procedūros taip pat nėra sudėtinga – tiesiog saugokite odą nuo ultravioletinių spindulių ir tepkite ją antibakteriniu tepalu tiek, kiek jums nurodo specialistas.

Norint pamiršti karpas

Verta paminėti ir dar vieną iš dažniau pasitaikančių neestetinių odos darinių – karpas. Jos, lygiai taip pat kaip ir apgamai, gali būti pašalinamos „Sapiegos klinikoje“ su „Erbium YAG“ lazeriu. Pati procedūra išlieka panaši, nes tai dar vienas paviršinis darinys. Itin tiksliems lazerio spinduliams slenkant per odą, pašalinama mikroskopinė odos dalis, tad aplinkinė oda nebus pažeista. Dažniausiai visa karpa sunaikinama per vieną kartą ir tada tereikia tepti odą antibakteriniu tepalu ir saugoti ją nuo saulės. Taip pat itin svarbu operuotą vietą liesti tik švariomis rankomis bei jos nekasyti, kad jautresnė oda galėtų ramiai gyti.

Kad plaukai nebeataugtų ten, kur jų nenorite

Sunku patikėti, bet tai tiesa – galite išsaugoti ką tik nuskustų kojų, pažastų ar kitų kūno vietų švelnumą bene amžinai, nei karto jų nebeskusdami. Tai dar vienas „Sapiegos klinikoje“ naudojamų lazerių pranašumas. Šį kartą problemos išsprendžiamos naudojant aleksandrito lazerį, su kuriuo sunaikinamas kiekvieno plauko folikulas, kad šis nebeataugtų. Nors procedūrą gali tekti pakartoti kelis kartus, bet po kiekvieno karto plaukų skaičius vis mažės. O kiek laiko tai užtrunka? Mažose vietose, kaip virš lūpos, plaukeliai bus pašalinti per kelias minutes, o gražinant didesnes vietas, kaip ant šlaunų, procedūra truks iki pusvalandžio. O ką visą tą laiką jausite? Tik malonią šilumą bei šiokį tokį dilgčiojimą.

Jeigu vis tenka slėpti apgamą ar karpą, nes jums nepatinka jų išvaizda, ši problema daug paprasčiau išsprendžiama, nei jums atrodo. O kasdien ar bent kas savaitę skusti plaukelių taip pat nebereikės. Juk mes gyvename įvairiausių inovacijų amžiuje, kur grožio procedūros tampa vis greitesnės ir leidžia džiaugtis vis geresniais rezultatais. Viena iš vietų kur pajusite inovacijų galią yra „Sapiegos klinika“, kur specialistai, naudojantys vienus geriausių lazerinių įrenginių, padės jums džiaugtis kiekvienu jūsų odos centimetru.


Gali būti aktuali lazerinė epiliacija

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų