Spausdinti šį puslapį

Kaip išrinkti tobulą sužadėtuvių žiedą?

Sužadėtuvės yra nuostabus metas, kai du vienas kitą stipriai mylintys žmonės apsisprendžia savo gyvenimą praleisti kartu. Visgi, pirmąjį žingsnį tradiciškai žengia vyras ir jam tenka rinkti savo mylimajai sužadėtuvių žiedą. Tai tikrai nėra lengva užduotis – reikia išrinkti tokį, kuris ne tik labai patiktų išrinktajai, bet ir būtų tinkamos kainos. Maža to, svarbu žinoti merginos piršto dydį, nes kitu atveju žiedas gali paprasčiausiai netikti. Tačiau, tam tikrose juvelyrinėse parduotuvėse yra suteikiama garantija, kad žiedo dydis gali būti pakoreguotas per penkių metų laikotarpį visiškai nemokamai – mažinamas arba didinamas.

Pirmas dalykas, kurį vyrui reikia padaryti dar prieš ateinant į juvelyrinių dirbinių parduotuvę, tai apsvarstyti ir gerai įvertinti savo biudžetą. Jei tiksliai žinosite, kiek norite išleisti žiedui, juvelyrui arba jus aptarnaujančiam pardavėjui bus kur kas paprasčiau pasiūlyti jums tinkamiausius variantus. Visuomenėje priimta manyti, kad sužadėtuvių žiedas turėtų kainuoti dviejų mėnesių vyro atlyginimą. Visgi, tai nebūtinai yra tiesa. Šios taisyklės buvo laikomasi dar prieš labai daug metų JAV, kai žmonės turėjo šiek tiek kitokias gyvenimo sąlygas. Būtent todėl, žiedas gali kainuoti tiek, kiek jums ir jūsų antrajai pusei atrodo adekvatu ir tinkama. Tikrai neverta imti paskolos tam, kad įpirktumėte tinkamą žiedą – geriau bendrą gyvenimą pradėti be skolų.

Kitas svarbus dalykas, kurį derėtų apmąstyti dar prieš perkant sužadėtuvių žiedą, yra kaip įvyks piršlybos. Nors mūsų dienomis ne maža dalis vyrų eina į juvelyrinių dirbinių parduotuvę su savo mylimosioms ir leidžia joms pačioms išsirinkti labiausiai patinkantį žiedą, visgi tai ne visada yra tai, ko moterys iš tikrųjų nori. Ko gero, kiekviena nuo mažens svajoja apie gražias sužadėtuves ir vestuves, tad tai yra puiki proga vyrui išpildyti savo išrinktosios vaikystės svajones ir pasipiršti netikėtai, romantiškoje aplinkoje. Atsiminimai ir malonūs įspūdžiai džiugins jus visą likusį gyvenimą.

Jei apmąstysite kaip norite pasipiršti iš anksto ir tuomet pirksite sužadėtuvių žiedą atsižvelgdami į savo biudžetą, taip stipriai nebesijaudinsite prieš žengdami tą lemtingąjį žingsnį. Svarbiausia atsiminti, kad piršlybos yra dviejų žmonių meilės įtvirtinimas, tad tai turi būti maloni patirtis abiems pusėms.

Sužadėtuvių ir kitokie žiedai - https://fashiongold.lt/lt/

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)