4 patarimai nuomojantis mikroautobusą

Mikroautobusų nuoma gali tapti praktišku ir optimaliu pasirinkimu vykstant į išvyką ar tolimą kelionę, ypač, kada keliaujama su didesne žmonių grupe ar didesniu bagažu. Isšinuomoti mikroautobusą naudinga ir organizuojant verslo kelionę arba užsiimant krovinių arba keleivių pervežimo veikla.

Kad ir kokiam tikslui mikroautobusas jums būtų reikalingas – mikroautubuso nuoma dažnu atveju yra daug lankstesnis pasirinkimas, negu mikroautubuso pirkimas.

O be to, jog nuomos galimybė nereikalauja didelių vienkartinių investicijų, leidžia pasirinkti puikios būklės norimą transporto priemonę, o pasibaigus nuomos sutarčiai jos atsisakyti arba pakeisti kita, - mikroautobusų nuoma yra ir aplinkai draugiškas pasirinkimas, kadangi skatina vartojimą, paremtą dalijimosi principu.

Išskiriame 4 patarimus, į ką atkeipti dėmesį, ieškant sau tinkamiausio mikroautobuso nuomai:

  1. Žinokite, ko jums reikia

Prieš apsilankant mikroautubusų nuomos įmonėje, būtų naudinga įsivertinti savo poreikius. Kuriam laikui jums reikės šios transporto priemonės? Kam ją naudosite – asmeninei kelionei ar darbiniams tikslams?

Taip pat vertėtų žinoti gabenamų krovinių dydį ir paskirtį arba potencialių keleivių skaičių, kadangi mikroautobusų dydžiai bei talpumas skiriasi.

  1. Išsirinkite patikimą įmonę

Labai svarbu skirti laiko mikroautobusų nuoma užsiimančios įmonės paieškoms, kitu atveju galite likti suklaidinti arba apgauti. Įsitikinkite, ar įmonė yra licenzijuota, ar nuomojamos transporto priemonės yra apdraustos. Gali būti naudinga pasidomėti ir buvusių klientų patirtimi.

  1. Palyginkite pasiūlymus

Galbūt atrasite ne vieną, o kelias jus dominančias nuomos įmones. Tokiu atveju palyginkite jų siūlomus pasiūlymus, kad geriau suprastumėte rinkos situaciją ir išvengtumėte permokėjimų.

Taip pat naudinga išsirinkti kelis tos pačios įmonės teikiamus pasiūlymus ir juos palyginti tarpusavyje, išvengiant pirkimo, paremto pirmu įspūdžiu.

  1. Išnagrinėkite sutartį

Prieš pasirašant nuomos sutartį, labai svarbu ją tinkamai išnagrinėti. Sutartyje nurodomos šalių teisės ir pareigos, o taip pat ir galimos nuobaudos už jų pažeidimą. Tad aiškus sutarties sąlygų žinojimas užkerta kelią nesusipratimams tarp kliento ir įmonės, o taip pat padeda išvengti papildomų finansinių ar laiko nuostolių.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų