Pakavimo medžiagos užtikrins saugų Jūsų krovinio gabenimą

UAB „Tesuma“ parduodamos pakavimo medžiagos bei įranga pasižymi ypač gera kokybe ir ilgai tarnaujančios. Jos tikrai patenkins Jūsų lūkesčius, palengvins pakavimo darbo procesą. Nuo 2000 metų pakavimo medžiagų srityje besispecializuojanti UAB „Tesuma“ pasižymi profesionaliu ir atsakingu požiūriu į verslo santykius bei klientų poreikius.

Tamprios STRETCH pakavimo plėvelės – saugiam Jūsų krovinių gabenimui

STRETCH pakavimo plėvelės panaudojamo spektras labai platus. Tąsumu, skaidrumu ir tvirtumu pasižyminčia plėvele galima pakuoti praktiškai viską – nuo maisto produktų, iki didelių gabaritų prekių palečių.

UAB „Tesuma“ parduodamos tamprios STRETCH plėvelės skirstomos į mašininę, rankinę ir mini. STRETCH plėvelę ypač patogu naudoti, kai reikia į vieną grupę supakuoti kelis daiktus, paruošiant juos transportavimui ar apvyniojant padėklus su kroviniu. Šią plėvelę patogu išnaudoti reklamai, nes galima „papuošti“ užrašais ar įmonės logotipais. 

Beje, toks pakavimo būdas pigesnis už pakavimą termosusitraukiančia plėvele. Pavyzdžiui, 100 mm pločio mini tamprią plėvelę labai patogu naudoti vietoje lipnios juostelės pakuojant vamzdžius, rėmelius ar kitus nedidelius daiktus.

Pakavimo įranga palengvins Jūsų pakavimo darbus

UAB „Tesuma“ savo klientams siūlo įsigyti kokybišką ir ilgaamžę pakavimo įrangą, kuri padės sukurti lengvesnį ir efektyvesnį pakavimo darbų procesą. Atsižvelgdami į savo poreikius rinkitės:

  • įrengimus pakavimui termo būdu;
  • įrengimu maisto produktų pakavimui į plėveles;
  • įrengimus surišimui PP, PET juostomis;
  • įrengimus palečių apsukimui "stretch" plėvele;
  • orbitalinius įrengimus.

Jei nežinote, kokios tiksliai pakavimo įrangos Jums reikia, pasikonsultuokite su UAB „Tesuma“ specialistais. Konsultacijos padės išsirinkti tai, ko reikia būtent Jūsų verslui.

Išbandykite ir pakavimo medžiagas

UAB „Tesuma“ savo klientams siūlo ne tik patikimą pakavimo įrangą, bet ir įvairias pakavimui skirtas medžiagas ir gaminius, kurie užtikrins, kad Jūsų supakuotos prekės gavėją pasieks saugiai, nepažeistos ir nesugadintos.

  • Polietileno plėvelės skirtos padėklų pagrindams, uždengimui, prekių perdengimui, apvyniojimui.
  • Polietileno rankovės naudojamos tekstilės, baldų, medienos bei maisto pramonėje, LDPE (termo) visose pramonės šakose, kur pakavimas vykdomas terminio susitraukimo metodu.
  • Oro pagalvės ir granulės puikiai tinka pakuotės tūrio užpildymui.
  • Pakavimo juostos neleidžia kroviniui atsipalaiduoti.
  • Įvairūs polietileno maišai be užrašų skirti pramonei.
  • O lipnius vokus paprasta naudoti siunčiant dokumentams.

Visas šias ir dar daugiau pakavimui skirtų medžiagų rasite internetinėje UAB „Tesuma“ parduotuvėje arba atvykę į Kaune įsikūrusius sandėlius. Taip pat galite įsigyti įvairių priedų, reikalingų saugiam pakavimui: apsauginių profilių ir kampų, lipnių juostų (skaidrių arba su užrašais), pakavimo juostelių, etikečių ir t. t.

Didžiausi ir pagrindiniai UAB „Tesuma“ užsakovai – tai Lietuvos įmonės, savo kasdienėje darbinėje veikloje naudojančios pakavimo medžiagas, įrangą ir techninius plastikus. Tad UAB „Tesuma“ klientams gali pasiūlyti ne tik importuotų, bet ir Lietuvoje pagamintų produktų, o pageidaujant, prekės pristatomos nurodytu adresu.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

0 # Bette 2023-04-12 23:56
This ԝаs my fvorite Bingo game. I аm a fan ⲟf this game.



Herre iѕ my һomepage; online live bingo app bingoplus: https://bingoplus.com
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų