Dirbote užsienyje? Susigrąžinkite mokesčius!

Nors dirbusieji užsienyje susigrąžinti mokesčius gali ir savarankiškai, tačiau neretai kyla įvairių klausimų bei neaiškumų. Taigi, jei norima, kad viskas vyktų sklandžiau, palanku kreiptis į bendroves, kurios pasirūpins, kad šis procesas būtų pakankamai greitas bei sklandus.

Kodėl verta kreiptis į specialistus?

  • Galėsite sutaupyti laiko: nors kartais atrodo, kad mokesčių susigrąžinimo procesas bus pakankamai greitas, tačiau neretais atvejais tenka sugaišti nemažai laiko ir įdėti daug pastangų, kad būtų galima tai padaryti, taigi, visada verta rinktis specialistų pagalbą;
  • Kartais nepavyksta susirinkti reikalingus dokumentus ar dėl kalbos barjero informacija yra nepakankamai aiški, taigi, galima tiesiog kreiptis į bendroves, kurios padeda susigrąžinti mokesčius, ir jums nereikės patirti streso;
  • Nors kartais yra manoma, kad mokesčių susigrąžinimo kaina gali būti pernelyg didelė, tačiau įsitikinsite, kad taip nėra, ir visada galėsite rasti tokią kompaniją, kuri pasiūlytų šią paslaugą tikrai gera kaina;
  • Visada yra galima rinktis tokius specialistus, kurie kalba jūsų gimtąja kalba, ir tai padės dar paprasčiau suprasti pateikiamą informaciją. Galėsite užduoti jums rūpimus klausimus nejausdami kalbos barjero, taigi, viskas vyks dar sklandžiau.

Atgaukite tai, kas jums priklauso

Specialistai gali padėti atgauti pinigus už nepanaudotas atostogas, taip pateikiama pagalba tuomet, kada norima gauti išmokas už vaikus, ir t.t. Dėl informacijos stokos ne visada yra atgaunami užsienyje dirbusių asmenų pinigai, taigi, jei norite, kad taip nenutiktų, kreipkitės į įmonę, kuri gali padėti susigrąžinti mokesčius.

Pasirinkite tinkamiausią bendrovę

Šiandien įvairių įmonių, galinčių padėti susigrąžinti mokesčius, tikrai nestinga, todėl visuomet yra galimybė atrasti tokią, kuri galėtų geriausiai atitikti jūsų lūkesčius. Palanku yra tai, kad tokių bendrovių paiešką galima pradėti tiesiog internetinėje erdvėje, ir tam tikrai nereikės paskirti daug laiko. Galite pasidomėti, kaip tam tikras kompanijas vertina klientai, ir tai leis pasirinkti tokias įmones, kurios geriausiai pateisintų jūsų poreikius. Internetinėse paslaugų teikėjų svetainėse paprastai galima rasti informacijos, kokios yra preliminarios paslaugų kainos, ir taip pat galėsite rasti mokesčių skaičiuoklę, kuri padės greitai sužinoti preliminarią pinigų sumą, kuri jums bus grąžinta. Jei nuspręsite, kad tam tikra kompanija galėtų būti geriausiu pasirinkimu, beliks susisiekti nurodytais kontaktais ir susitarti dėl paslaugų teikimo.

Kaip vyksta mokesčių susigrąžinimo procesas?

  • Pirmiausia jums reikės kreiptis į bendrovę, kuri padeda susigrąžinti mokesčius. Jums bus suteikta informacija, kokius dokumentus reikės surinkti, o tuomet, jei tai atrodys pernelyg keblu, galėsite tikėtis pagalbos paprastai reikia darbovietės pavadinimo ir adreso, asmens dokumento kopijos, ir dokumentų, įrodančių apie gautas pajamas ir sumokėtus mokesčius;
  • Specialistai sutvarkys reikalingus dokumentus, ir pasirūpins, kad jums būtų grąžinta visa priklausanti pinigų suma. Klientai proceso eigą gali stebėti internetinėje erdvėje;
  • Grąžintiną mokesčių sumą gausite į savo banko sąskaitą. Ją jums perves kompanija, padėjusi susigrąžinti mokesčius (nuo grąžintinos sumos bus atskaitomas komisinis mokestis). Dažniausiai mokesčių grąžinimas trunka nuo 30 iki 180 dienų.

Taigi, jums tereikės pasirūpinti, kad būtų surinkti tam tikri reikalingi dokumentai, ir tuomet, jei tai atrodys pernelyg sudėtinga, profesionalai padės jums tai atlikti. Mokesčių grąžinimo sistema įvairiose valstybėse skiriasi – vienose mokesčių grąžinimo tvarka yra paprastesnė, kitose – sudėtingesnė, taigi, tuomet, kada norima susigrąžinti mokesčius, prireikia tam tikrų žinių. Neretais atvejais savarankiškai susigrąžinti mokesčius gali būti pernelyg sudėtinga, taigi, verta kreiptis į specialistus, kurie garantuos, kad visas mokesčių grąžinimo procesas būtų pakankamai greitas ir paprastas.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų