Spausdinti šį puslapį

Kaip pasiruošti tobulam pasimatymui namuose?

Dažnas iš mūsų nori nustebinti antrąją pusę, sutuoktinį ar ką tik sutiktą simpatiją nuostabiu pasimatymu, kurio šis niekada nepamirštų. Neretai tai reikalauja šiek tiek išlaidų, o kartais net labai daug, pavyzdžiui, jei einame į prabangų restoraną ar vykstame į kelionę. Visgi, net jeigu neturite daug santaupų, nustebinti Jums svarbų žmogų galite ir daug paprasčiau, pavyzdžiui, paruošti skanią vakarienę tiesiog namuose ar pažiūrėti gerą filmą jaukiai sukurtoje aplinkoje. Tačiau kaip pasiruošti tokio tipo pasimatymui, jog šis būtų tobulas?

Pirmiausiai, sugalvokite idėją, kaip nustebinsite savo artimąjį. Tai gali būti nedidelė dovanėlė, rožių žiedlapiais nusėtas takelis link jos, o galbūt skani vakarienė žvakių šviesoje? Prisiminkite, kas patinka Jūsų mylimam žmogui, o jei ką tik jį sutikote ir dar nežinote – jaukus vakaras žiūrint gerą filmą bei gardus maistas tikrai pradžiugins beveik kiekvieną. Išnaršykite spintas, apžiūrėkite ką jau turite namuose – taip sutaupysite ne tik laiko, tačiau ir pinigų, kuriuos galėsite panaudoti kitiems pasimatymo akcentams.

Nepamirškite pasirūpinti tvarkingais namais, ypatingai, jeigu tai pirmasis pasimatymas. Galbūt patiems taip neatrodo, tačiau aplinka, kurioje gyvenate, patikusiam žmogui apie Jus pasakys labai daug. Turbūt nei vienas iš mūsų nenorėtų, jog pirmasis įspūdis būtų ne koks, todėl atkreipkite dėmesį į dulkes, daiktų perteklių, o ypatingai aromatą, kuris tvyro jūsų aplinkoje. Kvapai namams – puiki išeitis tuo atveju, jeigu užuodžiate kažką negero arba nejaučiate apskritai nieko. Pasirinkę tinkamą aromatą ne tik atrodysite tvarkingesni, tačiau paskatinsite svečią dar labiau Jumis domėtis.

Be galo džiuginantis dalykas, žinoma, yra ir dovanos. Padovanoję moteriai puokštę gėlių ar saldainių dėžutę tikrai priversite ją nusišypsoti. Be to, jeigu kartu esate kiek ilgiau, abejoms lytims tikrai patiks įvairūs sentimentai. Tai nėra būtina, tačiau išties pagyvins atmosferą. Atkreipkite dėmesį ir į detales – žvakės puikiai tiks apšviesti vakarienės stalą, rožių žiedlapiai pravers sukurti puikų taką, vedantį link staigmenos, nuotraukos bei sukaupti prisiminimai taipogi pasitarnaus siekiant pakurstyti dar daugiau romantikos.

Taigi, norėdami nustebinti Jums patinkantį ar mylimą asmenį, visai nereikia ištaigingų vakarienių restorane ar prabangių kelionių – kartais pasimatymą galite suplanuoti tiesiog namuose. Atkreipkite dėmesį į tvarką, detales bei panaudokite tai, ką turite užslėpę spintose – jaukiai aplinkai sukurti pagelbės žvakės, rožių žiedlapiai, įvairios nuotraukos ir namų kvapai. Svarbu pernelyg nesijaudinti, sugalvoti idėją, pasitelkti išradingumą ir fantaziją bei kibti į darbus. Sėkmės!

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)