Nagų frezos – kaip atrasti geriausią?

Nagų frezos arba elektrinė dildžių ir kitų nagų formavimo priemonių sistema yra naudojama tiek manikiūrui, tiek pedikiūrui. Profesionali nagų freza suteikia itin precizišką manikiūro arba pedikiūro efektą net ir neišėjus iš namų.

Be to, nagų freza nereikalauja specifinių žinių ar įgūdžių, o frezos antgalių keitimas ir naudojimas yra itin paprastas, tad tinkamas net ir neįgudusioms rankoms. Dar daugiau, naudojant nagų frezą, mažesnė tikimybė pažeisti nagų plokšteles arba odeles, kadangi elektriniu būdu valdant antgalius galima daug lengviau pritaikyti tinkamą jų veikimo būdą.

Jei planuojate įsigyti nagų frezą, šis straipsnis – kaip tik jums. Išskiriame naudingų patarimų, į ką atkreipti dėmesį, norint įsigyti kokybišką nagų frezą naudojimui namų sąlygomis, savarankiškai:

Reikalingos priemonės

Kuo profesionalesnė nagų freza, tuo daugiau nagų formavimo priemonių joje rasite ir, atvirkščiai – labiau mėgėjiškas nagų frezas dažniausiai sudaro tik pagrindinės formavimo priemonės.

Reikalingas galingumas

Daugelio nagų frezų galingumas siekia 20-50 vatų. Jei nagų freza planuojate naudotis ne taip ir dažnai (pavyzdžiui, tik sau), frezos galingumas neturėtų būti pagrindiniu jūsų kriterijumi. Be to, vertėtų atkreipti dėmesį į frezos įkrovimą – ar nagų freza bus įkraunama su baterija, ar su laidu į elektrinį lizdą.

Jei nagų freza naudositės tik namuose, laidinė nagų freza yra puikus pasirinkimas. Tačiau dažnai keliaujantiems baterinis kroviklis yra praktiškesnis pasirinkimas.

Turimas biudžetas

Tokio pačio galingumo nagų frezų kainos gali smarkiai skirtis. Vertėtų įsivertinti turimą biudžetą ir pagal tai ieškoti tinkamų pasiūlymų. Nors didesnė kaina apeliuoja į geresnę kokybę, nebūtinai taip yra. Dažnai didesnės kainos būdingos garsių prekinių ženklų produktams.

Rinkos pasiūlymai

Šiandien nagų frezų galima įsigyti įvairiausiose parduotuvėse – tai nebėra tik manikiūrų salonuose prieinamas produktas. Taigi skirkite laiko nagų frezų kainų palyginimui, taip pat pasidomėkite skirtingų gamintojų pasiūlymais. Kartais itin brangiai kainuojančioms nagų frezoms būna taikomos akcijos – tokiu būdu galite įsigyti išties aukštos kokybės produktą už nedidelę kainą.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų