Spausdinti šį puslapį

Kasdien dėvite sportinius batelius? 4 jų derinimo taisyklės prie drabužių

Sportiniai bateliai tikrai nėra skirti tik sportui.

Šiuo metu prekybos centruose galima rasti labai daug skirtingų modelių, kurie ne tik padės gražiai atrodyti, tačiau svarbiausia – gerai jaustis. Miesto Mada siūlo labai platų sportinių batelių pasirinkimą, o mes pateiksime kelis patarimus, kurie padės Jums nesunkiai juos priderinti prie skirtingos aprangos.

1. Sportbačiai + džinsai

Bene pats universaliausias derinys, kuris padės ne tik puikiai atrodyti, tačiau taip pat ir gerai jaustis – džinsų bei sportinių batelių derinys. O jeigu prie šio derinio dar bus pasirenkama klasikinė palaidinė – pavyks atrodyti skoningai, klasiškai. Komponuokite spalvas. Geriausia žiūrėti, kad sportiniai bateliai būtų tamsesnių spalvų nei džinsai. Žinoma, galima ir atvirkščiai. Jeigu dėvėsite juodus džinsua – tokiu atveju siūlome rinktis ryškią avalynę, kuri būtų svarbiausias Jūsų stiliaus akcentas.

2. Sportiniai bateliai +  paltas

Daugeliui merginų paltas siejasi su klasika, o sportiniai bateliai su modernumu. Ar įmanoma suderinti šiuos su akcentus? Tikrai taip! Svarbiausiai derinti spalvomis, taip pat – pasirinkus ir atitinkamus papuošalus, kurie padės sukurti harmoniją. Pavyzdžiui, prie batelių gali būti derinama ir sportinė rankinė.

3. Sportiniai bateliai +  suknelė

Suknelės labai įvairios. Lygiai taip pat kaip ir sportiniai bateliai. Sunku pasakyti, kokio modelio dera prie kokios avalynės, tačiau siūlome derinant nesuderinti per daug. Ką tai reiškia? Kad reikia nebijoti išbandyti neįprastų derinių. Pavyzdžiui, prie klasikinio stiliaus sarafano tinkami sportiniai bateliai gali atrodyti labai drąsiai. Tačiau juk ir norite taip atrodyti, tiesa?

4. Sportiniai bateliai + klasikinis kostiumėlis

Kaip jau supratote – drąsūs deriniai visada verti dėmesio. Svarbiausia mokėti juos tinkamai apjungti. Pavyzdžiui, prie klasikinio kostiumėlio, kuris dažniausiai būna pilnas, mėlynas bei kitų panašių spalvų – skoningai dera ir ryškūs sportbačiai, kurie yra su paveiksliukais. Gali atrodyti, kad toks variantas kiek per drąsus ir tinkamas tikrai ne visose vietose, tačiau „pataikius“  į etiketą – atrodysite unikaliai.

Svarbiausia nebijoti į sportinius batelius pasižiūrėti iš kito kampo. Dažnai tik tiek ir tereikia, kad derinys atimtų žadą.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)