Populiariausios 2020 metų rudens rūbų spalvos

Kartu su metų laikais, kinta ir mūsų garderobas – daugiausiai pokyčių į jį įnešti mėgsta tie, kurie akylai seka mados tendencijas ir mėgsta bent kelis populiariausius rūbus turėti savo spintoje. Tiesa, madingi gali būti ne tik tam tikri modeliai, bet ir atitinkamos spalvos – būtent joms šį kartą paskirsime daugiausiai dėmesio. Kokių spalvų drabužiai 2020 metų šaltuoju sezonu turėtų dominuoti Jūsų garderobe?

Švelniai rožinė

Rožinė spalva jau seniai yra mėgstama mados entuziastų, tačiau šį sezoną ji pergalingai sugrįžta su pasteliniu, šerbeto atspalviu. Suknelės, sijonai, paltai ar bet kokie kiti panašūs rūbai Jūsų garderobui suteiks lengvą gyvybingumo pliūpsnį, kurio rudenį dažniausiai trūksta labiausiai. Apie prislopintus tonus verta pagalvoti net ir tiems, kurie ne visuomet ryžtasi rinktis šią moteriškumu alsuojančią spalvą – galbūt šį sezoną pasitiksite su ryškesniais įvaizdžio pokyčiais?

Alyvuogių atspalvis

Ši gili, tačiau tuo pačiu pakankamai gyvybinga spalva Jūsų garderobe gali atsidurti tiek drabužių, tiek ir aksesuarų pavidalu. Šaltuoju sezonu ji Jūsų įvaizdžiui galės suteikti ypatingos gaivos, o visi mados kritikai vieningai sutiks, kad su tokiu pasirinkimu pateikėte tiesiai į dešimtuką. Tiesa, gal tai nėra pati dažniausia drabužių spalva, tačiau šiek tiek paieškoję, tikrai atrasite ne vieną dėmesio vertą variantą.

Ryškiai raudona

Ši spalva itin populiari bus tiek rudenį, tiek ir žiemą, tad drąsiai galite ieškoti naujų raudonų akcentų – jie leis išplėtoti pakankamai ryškų įvaizdį ir padės išlikti energingiems net ir pačiomis niūriausiomis dienomis. Tiesa, jei manote, kad patys ryškiausi tonai – ne Jums ir kol kas savo įsitikinimų laužyti neketinate, galite rinktis ir labiau prislopintus, pavyzdžiui, vyšninius atspalvius: jie šiuo sezonu taip pat bus itin madingi.

Migdolų pienas

Pasirinkę visiškai baltus drabužius, galite susilieti su žiemos pusnynais (vis dar tikimės jų sulaukti), tačiau jei pirmenybę teiksite kreminiams atspalviams, atrodysite ir madingai, ir labai žavingai. Ypač populiarūs bus migdolų pieno ir dramblio kaulo spalvų megztiniai – tokių modelių tikrai nereikės ilgai ieškoti. Tokie rūbai leis sukurti elegantišką, šiuolaikišką ir netgi šiek tiek prabangų įvaizdį, kuriam bus pakankamai sunku atsispirti.

Žemės tonai

Įvairūs tamsiai rudi atspalviai kai kam gali asocijuotis ir su karamele, tačiau daugelis dizainerių įkvėpimo ieškojo būtent gamtoje. Visgi, nepriklausomai nuo to, iš kur kilo ši idėja, akivaizdu, kad šį sezoną ji bus itin madinga. Nesuklysite, jei į savo spintą įtrauksite žemės spalvos suknelę ar rafinuotą švarką, tačiau lygiai taip pat galite eksperimentuoti ir su kitais rūbų modeliais. Nustebsite, kokia plati gali būti tokių sprendimų pasiūla!

Giliai mėlyna

Sodrus, akiai malonus ryškiai mėlynas atspalvis dažnai bus pastebimas ant suknelių ir paltų, tačiau tai tikrai nereiškia, kad Jums reikia jais apsiriboti. Daugiau tokių tonų ypač pravartu rinktis ir tuomet, kai norite sukurti subtilų, tačiau tuo pačiu gyvybingą įvaizdį – ši spalva Jums neabejotinai leis tai padaryti.

Pilki atspalviai

Aptaki, pakankamai prašmatni ir labai universali spalva šį šaltąjį sezoną dominuos praktiškai visuose stiliaus sprendimuose, tad madingi bus ir pilki paltai moterims, ir tokios pat spalvos avalynė. Tam, kad išvengtumėte nuobodaus įvaizdžio, patartina rinktis kuo įvairesnius pilkus tonus ir visus juos miksuoti tarpusavyje. Tačiau nieko nenutiks ir tuo atveju, jei pilką rūbą derinsite su kitomis šiame sąraše esančiomis madingiausiomis spalvomis.

Visiškai juoda

Nuo galvos iki kojų galima apsirengti ne tik pilkai, bet ir juodai – šis laikotarpis vadinamas oficialiu šios spalvos sugrįžimu, tad panašu, kad tokie atspalviai iš tendencijų trauktis tikrai neketina. Dizaineriai teigia, kad ši spalva visiškai nėra nuobodi: ypač tuomet, jei pasirinksite įdomesnių kirpimų ar netikėtų siluetų rūbus. Visgi, stilingai atrodysite ir tuo atveju, jei prie juodų kelnių nuspręsite priderinti juodą megztinį – platų tokių rūbų pasirinkimą siūlo Pigu.lt el. parduotuvė.

Visi šie atspalviai nėra labai įnoringi, tad net ir pasikeitus metų laikams, tokius rūbus galėsite priderinti prie kitų savo garderobo detalių. Labai tikėtina, kad šių spalvų Jūsų spintoje yra apstu, tad prieš planuodami naujus pirkinius, nepamirškite gerai apsižiūrėti.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų