Palapinių nuoma su „Palapinių magnatais“ – tai, ko reikia jūsų pavykusiam renginiui

Išgirdus žodį „palapinė“, akimirksniu mintyse iškyla vingiuoti miško ar kalnų takeliai, vakaras prie laužo klausantis cikadų muzikos ir vasaros danguje skaičiuojant krintančias žvaigždes. Tačiau palapinė – tai ne tik turistiniai žygiai, tai ir šauni vestuvių puota, gimtadienio banketas, linksmas įmonės vakarėlis ar jauki krikštynų šventė. Pasikvietę į pagalbą „Palapinių magnatus“, savo šventes galėsite švęsti jaukiame gamtos prieglobstyje, o visa būtina įranga pasirūpins patyrusi komanda.

Palapinių nuomos pasiūlymai jūsų išskirtinėms šventėms

„Palapinių magnatų“ komanda žino, kad kiekvienas jūsų renginys yra unikalus, todėl visiškai nenuostabu, kad ir kiekvieno poreikiai skirtingi. Laimei, patyręs kolektyvas puikiai išmano savo veiklos specifiką - pakaks tik įvardinti šventės ar renginio viziją, o „Palapinių magnatai“ parinks jums tinkamiausią variantą.

Nuomojame arkinio, kupolinio, klasikinio, „Pagoda” ir „Crown” dizaino, įvairių dydžių bei modifikacijų palapines ir paviljonus. Mūsų nuomojama produkcija atkeliauja iš viso pasaulio geriausių tiekėjų rankų, todėl yra itin kokybiška ir leidžia užtikrinti aukštą saugumo lygį, patikimumą bei komfortą visiems, kurie bus palapinės viduje. Visos nuomai siūlomos palapinės pagamintos moduliniu principu, dėl kurio galima bet kuriuo metu išplėsti padengtą renginio plotą, derinant kelis panašius stilius.

Pagrindiniai nuomojamų palapinių stiliai

Arkinės palapinės - vienos populiariausių įmonės nuomojamų palapinių. Išskirtines, reprezentatyvios išvaizdos ir tvirtos konstrukcijos arkines palapines jaunieji renkasi vestuvių šventei, o renginių organizatoriai naudoja verslo vakarėliams bei parodoms. Tvirta konstrukcija atlaikys bet kokias oro sąlygas bei apkrovas, vidinės erdvės leis įrengti didelių gabaritų stendus, pastatyti baldus bei kitą inventorių ir įrangą, o modernus ir stilingas dizainas nepaliks abejingų. Šias palapines galima išpuošti audinių dekoracijomis, suteiksiančiomis dar daugiau žavesio jūsų šventei.

Kupolinės palapinės – neįprastos ir stilingos, tvirtos ir stabilios konstrukcijos. Atsižvelgiant į pasirinktą dydį, greitai montuojamos ant bet kokio paviršiaus, nereikalauja specialių pamatų ar konstrukcinių sijų. Šildytuvai, oro kondicionavimo ir vėdinimo sistemos užtikrins visišką komfortą jūsų svečiams. Dėl kupolo formos, palapinės viduje užtikrinamas vienodas mikroklimatas. Kupolinės palapinės vienas geriausių pasirinkimų bet kokio formato renginiams – nuo kuklių ceremonijų iki didelio masto renginių. Šių tipų palapinių nuoma ir įrengimas - geriausias sprendimas ir patikimiausia apsauga nuo blogo oro.

„Pagoda“ tipo palapinės suteiks jums visišką apsaugą nuo lietaus ir vėjo. Šių palapinių konstrukcijos labai tvirtos ir tinka skirtingoms oro sąlygoms. Tiek rėmas, tiek tentinis audinys sukurti atlaikyti skirtingus temperatūrų svyravimus - nuo -30 iki + 70 ° C, o stogo konstrukcija atlaiko stiprią vėjo ar sniego apkrovą. Todėl „Pagoda” palapinės puikiai tiks vestuvėms, banketams ir bet kuriam kitam renginiui ne tik vasarą, bet rudenį ar net žiemą.

Palapinių magnatų“ nuomojamos modulinės palapinės suteiks jums puikią galimybę suorganizuoti įsimintiną renginį lauke, nepaisant prastų oro sąlygų. Galite rinktis palapines iš balto arba visiškai skaidraus tentinio audinio. Šio tipo palapinės pagamintos iš tvirtos aliuminio konstrukcijos, moduliniu principu, kuris leidžia greitai įrengti didelio ploto erdves.

„Crown“ palapinės - tradicinių ir šiuolaikinių stilių derinys, puikiai tinkantis ceremonijoms, vestuvėms, šeimos šventėms. Jų konstrukcija labai paprasta, leidžianti jas pastatyti labai greitai. Tai puiki apsauga nuo saulės, vėjo ir lietaus. Pasitelkus tinkamą apšvietimą, įrengus grindis ir parinkus atitinkamus baldus, šiose palapinėse galima surengti nepamirštamą vakarėlį gamtos apsuptyje.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų