Spausdinti šį puslapį

Tarp paramos prekių – ir dantų šepetėliai

Sunkiai besiverčiantys ukmergiškiai jau greitai sulauks paskutinių šiais metais paramos maistu paketų. Juose – ne tik maisto produktai, bet ir higienos prekės.

Rajono savivaldybė informuoja, kad paramos maisto produktais ir higienos prekėmis iš Europos pagalbos labiausiai skurstantiems asmenims fondo maisto produktų davinius gruodį sudarys: saldintas sutirštintas pienas, konservuota sriuba, grikių kruopos, greito paruošimo avižų košė, rapsų aliejus, vištienos konservai, konservuotos pupelės, miltų mišiniai keksams, riešutų ir razinų mišiniai,  avižiniai sausainiai ir net aukštoje temperatūroje sterilizuotas (UAT) pienas. Visko priklausys po vieną pakuotę.

Gruodžio mėnesį kiekvienam paramos gavėjui skirtos ir  higienos prekės: šampūnas, dantų pasta, dantų šepetėlis, skalbimo skystis, muilas.

Skelbiama, kad savivaldybėse ar seniūnijose sudaryta galimybė pratęsti šiemet galiojusių prašymų terminą iki kitų metų pabaigos.

Nauji klientai prašymus šiai paramai gauti gali teikti bet kuriuo metu pagal gyvenamą vietovę (gyvenantys kaimuose – į savo seniūnijas, mieste – į Ukmergės nestacionarių socialinių paslaugų centrą).

Karantino metu duomenys, reikalingi prašymui, pateikiami telefonu ar elektroniniu paštu.

Skelbiama, kad kiekvienam paramos gavėjui dalijimo punktuose bus paruošti maisto produktų ir higienos prekių paketai, kuriuos žmonės pasiims nekontaktuodami su socialiniais darbuotojais.

Atsiimant paketus, privaloma išlaikyti dviejų metrų atstumą vienas nuo kito ir nuo darbuotojo, draudžiama būriuotis eilėse.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)