Nesinori, bet reikia... Patarimai vyrams, kaip greitai išsirinkti naujus batus

Jei stipriosios lyties atstovų paprašytume įvardinti vieną nemėgstamiausių veiklų, galėtume būti tikri, kad itin dažnai nuskambėtų toks atsakymo kaip apsipirkimas. Ir iš tiesų, dauguma vyrų prisipažįsta, kad į drabužių bei batų parduotuvės užsuka tik tuomet, kai visiškai nebėra kito pasirinkimo ir delsti nebegalima nei dienos. Na, o paklausti, kodėl apsipirkimas yra toks vengtinas  procesas, dauguma tiesiog atsako, kad įsigyti naujų drabužių ar batų  nemėgsta todėl, kad tiesiog gaili šiems procesams laiko, o kaip išsirinkti greitai, tiesiog nežino. Tad skubame dalintis itin vertingais patarimais, ką daryti, kad vyriškos avalynės pirkimas neužtruktų ilgai.

Apsipirkimas nepakylant nuo darbo stalo

Visai nesvarbu, kur dirbate – biure ar namuose, verta prisiminti, kad kiekviena darbo pertraukėlė gali būti išnaudojama labai naudingai, pavyzdžiui, paskiriant ją apsipirkimui. Mintis, kad teks savo laiką susiplanuoti taip, kad pavyktų apsilankyti bent keliose fizinėse parduotuvėse, daugeliui atrodo tokia nepatraukli, kad tiesiog nusprendžiama ją atidėti neribotam laikui. Na, o, štai apsipirkimas internetu, leis jums įsigyti norimos avalynės net nepakylant nuo darbo stalo. Vargu, gar galėtumėte sugalvoti ką nors greitesnio ir patogesnio.

Pirkite kelias poras batų iš karto

Norintieji, kad vyriški batai ir jų pasirinkimas truktų kuo trumpiau, turėtų įsiminti ir dar vieną detalę. Statistika rodo, kad kol išsirenka vieną batų porą, vyrai dažniausiai užtrunka apie 25 minutes. Tačiau, jei vieni apsipirkimo metu nusprendžia įsigyti 2 ar 3 batų poras tuomet šiam procesui skirtas laikas pailgėja atitinkamai iki 40 ir 50 minučių. Taigi, mėgstantiems taupyti savo laiką, reikėtų prisiminti, kad geriausia pirkti bent kelias batų poras iš karto, nes tokiu atveju tiesiog pavyks greičiau priimti sprendimą.

Prieš pirkdami, atsakingai įvertinkite tai, kas jau yra jūsų drabužinėje

Dėmesį verta atkreipti ir į tai, kad prieš įsigyjant naujus batus, reikėtų atlikti ir tam tikrus namų darbus, t.y., atsakingai įvertinti, kas jau yra jūsų drabužinėje. Labai tikėtina, kad atlikę peržiūrą, padarysite  labai tikslias bei aiškias išvadas, kurios taps puikiomis gairėmis, leisiančios apsipirkti greitai ir efektyviai. Galbūt pastebėsite, kad visu turimi sportiniai bateliai jau nebėra tinkami naudoti ir reikėtų įsigyti bent kelias poras naujų? O galbūt peržiūros metu prisiminsite, kad mokasinai, kuriuos avėdami dar planavote eiti į po kelių savaičių vyksiantį vakarėlį jau visiškai nebėra tinkami šventiniam įvaizdžiui? Tokia drabužinės peržiūra eis puikiai įvertinti esamą situaciją ir supaprastins bei pagreitins apsipirkimą.

Visada madinga klasika ar atsižvelgimas į naujausias tendencijas?

Kad apsipirkimas būtų greitas, efektyvus, ir sudegintų kuo mažiau nervinių ląstelių, iš anksto vertėtų įvertinti ir dar vieną aspektą. Atsakykite į klausimą, kas jums svarbiausia: norite sekti naujausiomis tendencijomis o galbūt mėgsta laiko patikrintus, saugius pasirinkimus? Jei pirmenybę teikiate pirma atvejui, tuomet iš užsukus į internetinę parduotuvę, jūsų dėmesį labiausiai turėtų patraukti naujienų skyrelis – ten laukia naujausi bei madingiausi sezono gaminiai. Na, o, jei norite įsigyti tokius batus, kurie ilgą laiką išliktų madingi, ir vos po pusmečio nebetektų svarstyti, ar jie vis dar tinkami patrauklaus įvaizdžio kūrimui, tai vertėtų dėmesį atkreipti klasikinę avalynę. Na, o pabaigai belieka tik pridurti, kad visai nesvarbu, kokie gaminiai jus domintų labiausiai – atitinkantys naujausias tendencijas ar tokie, kuriuos drąsiai būtų galima apsiauti ir po 5 – erių metų, bet kokiu atveju tinkančius batus greitai bei patogiai išsirinksite užsukę į https://pigu.lt/lt/apranga-avalyne-galanterija.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų