Spausdinti šį puslapį

Pasakyk, ką perki ir aš pasakysiu, kas tu

Ko gero, šimtus kartų esate girdėjusios tokius posakius, kaip: pasakyk, ką valgai ir aš pasakysiu, kas tu arba pasakyk, kas tavo draugai, ir aš pasakysiu, kas tu. Tačiau, ar kada girdėję kiek kitokią šių posakių versiją: pasakyk, ką perki, ir aš pasakysiu, kas tu? Ir iš tiesų, pasirodo, perkami drabužiai, daug ką apsako apie juos besiruošiantį dėvėti asmenį. Taigi, kviečiame susipažinti su tam tikrais atvejais.

Vienspalvis ar ornamentais dekoruotas moteriškas paltas?

Drąsiai galima sakyti, kad moteriškas paltas yra vienas reikalingiausių drabužių, juk gyvename tokiame krašte, kuri šiluma lepinamės mažiau nei pusė metų. Taigi, nieko keista, kodėl šie drabužiai yra tokie populiarūs, o ir jų įvairovė ypač didelė. Tačiau, ar kada susimąstėte, kodėl vienos moterys metų metais perka vienspalvius paltus, o kitos – nesibodi įmantriais raštais dekoruotų? Pasirodo, šie pasirinkimai nemažai atskleidžia apie jų asmenybę. Štai, pavyzdžiui, vienspalvius paltus dažniausia renkasi tos moterys, kurios vertina stabilumą ir nelabai mėgsta pokyčius savo gyvenime. Jos gali metų metus rytą pradėti tos pačios rūšies kava ir daugybę metų sekmadieniais užsukti į tą pačią kavinaitę, kad suvalgytų savo mėgstamiausią pyragaitį. Na, o moterys, kurios mielai įsigyja įvairiai raštais puoštus paltus, priešingai – neįsivaizduoja savo gyvenimo be pokyčių, permainų, kiekvieną dieną drąsiai įgyvendina savo svajones ir žino, kad jis kupinas nuostabių, įvairių dalykų. Na, o, jei beskaitydamos šiuos aprašymus, ką tik pagalvojote, kad būtų puiku papildyti drabužinę nauju paltu, tai galite būti tikros – savo svajonių drabužį tikrai surasite, jei užsuksite į Pigu.lt.

Apyrankės iš smulkių karoliukų ar vientiso metalo?

Kad apyrankės yra dailiosios lyties itin mėgstamas papuošalas, nereikia ir sakyti– dažna jų turi itin solidžią kolekciją. Tačiau taip pat nereikia pamiršti, kad būtent tai, kokias apyrankes renkasi moteris, daug ką pasako ir apie ją pačią. Štai, pavyzdžiui, tos dailiosios lyties atstovės, kurios pirmenybę teikia iš smulkių karoliukų suvertoms apyrankėms, puikia pastebi net pačias smulkiausias detales, yra linkusios viską kruopščiai suplanuoti. Na, o moterys, kurios mieliau renkasi masyvias, vientiso metalo apyrankes, dažniausiai nėra linkusios į diskusijas ir kone visais klausimais turi susidariusius išankstinę nuomonę.

Kaip dažnai perkami moteriški bateliai?

Tam tikros informacijos apie moterį atskleidžia ir klausimas į atsakymą, kaip dažnai perkami nauji bateliai. Pasirodo, kad moterys, kurios kiekvieną mėnesį įsigyja naują porą batelių, yra kur kas labiau linkusios džiaugtis gyvenimu ir nepastebėti nemalonių dalykų detalių, turi mažesnį polinkį depresiją ir kur kas dažniausiai yra geresnės nuotaikos. Taigi, kaip matyti, bateliai moterims yra tikrasis džiaugsmo šaltinis.

Pintas paplūdimio krepšys

Apsilankymus prie jūros mėgsta didžioji dalis merginų bei moterų. Tačiau tikrai ne kiekviena jų, galėtų pasigirti solidžia paplūdimio krepšių kolekcija. Na, o, ar žinote, ką apie dailiosios lyties atstoves atskleidžia faktas, kad jos mėgsta pirkti paplūdimio krepšius? Pasirodo, tokios moterys bei merginos yra apibūdinamos kaip itin moteriškos, žavingos, trapios bei svajingos asmenybės/ Ar jūs priklausote vienai iš jų?

Megztos suknelės

Megztos suknelės sudaro nemažą dalį dažnos moters garderobo. Na, o, mums belieka tik pasidomėti, ką apie jas atskleidžia ši detalė. Pasirodo, kad megztas sukneles mėgstančios moterys yra apibūdinamos kaip itin šeimyniškos, moteriškos, motiniškos be mėgstančios jaukumą.
Tiesa ar ne šie teiginiai, spręsti lieka jums. Tačiau tikrai niekas nenuginčys fakto, kad dažna dailiosios lyties atstovės apsipirkimą mėgsta labiau už daugelį kitų veiklų.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)