Lietuva fiksuoja dar vieną užsikrėtimų rekordą: nustatyti 3934 nauji atvejai, koronavirusas pražudė 75 žmones

Lietuvoje jau pradėjus skiepyti medikus sužibo nauja viltis, tačiau ją greitai užgožė prastų naujienų lavina.

Šalyje užsikrėtusių sparčiai daugėja, o mirčių skaičiai stiebiasi aukštyn. Smūgiu virto ir netikėta žinia apie 804 neapskaitytas mirtis: 324 iš jų – nuo koronaviruso, o 480 – sirgusių COVID-19, bet mirusių dėl kitų priežasčių. Vien per praėjusią parą Lietuvoje užfiksuoti 3934 nauji užsikrėtimai koronavirusu. Iš viso Lietuvoje COVID-19 jau nustatytas 138219 žmonių. Nuo koronaviruso mirė 75 pacientai. Iš viso mirusių – 1422. Dar 27 žmonės sirgo koronavirusu, bet mirė dėl kitų priežasčių. Tokių atvejų Lietuvoje – 696. Trečiadienį NVSC iškart negalėjo pateikti visų duomenų. Nurodyta, kad vėliau bus patikslintas pasveikusių ir sergančių asmenų skaičius. Antradienio vakarą NVSC patyrė kibernetinę ataką, kai darbuotojas atsidarė laiške buvusį užkrėstą failą. Neapskaitytos mirtys Vykdant Nacionalinio visuomenės sveikatos centro veiklos skaitmenizavimą, rastos 804 neapskaitytos mirtys, susijusios su koronavirusu, antradienį pranešė Sveikatos apsaugos ministerija. Jos teigimu, duomenys gauti palyginus NVSC ir Registrų centro spalio–gruodžio mėnesių statistiką. „Nustatyta, kad neapskaičiuotos 324 mirtys nuo koronaviruso ir 480 mirčių dėl kitų priežasčių, tačiau mirusieji sirgo koronavirusu“, – rašoma ministerijos pranešime.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų